(foto) Cel „Mai Dulce” festival vă așteaptă cu un program divers de activități și delicii

Festival Dulce

Zile numărate au rămas până când Chișinăul se va transforma pentru o zi în capitala internațională a deserturilor! Sursa de inspirație a ediției a cincea a celui Mai Dulce Festival din Estul Europei sunt emoțiile vii, cele pe care le prețuim tot mai mult. De aceea, organizatorii ne îndeamnă să ne luăm oamenii dragi și să venim în intersecția Pârcălab cu Micle ca să trăim la maxim fiecare clipă, să ne îmbrățișăm, să dansăm, să mâncăm dulcișor și să postăm poze cu hashtagul #TEPUPMAIDULCE. Apropo, cea mai tare poză va fi premiată ulterior de organizatori!

La Târgul de deserturi veți găsi prăjituri, torturi, înghețată, Pomușoarele Moldovei de la producătorii locali , compot și limonadă . Cei curioși să afle secrete ale patiseriei, vor putea, începând cu ora 12.30 să asiste la Teatrul gastronomic. Printre actorii Teatrului din această ediție sunt Otilia Stăvilă – cel mai mic bucătar din țară și Julia Rodnițchi, câșltigătoarea primului trofeu „Cireașa de pe Tort”

De asemenea, vizitatorii vor avea parte și de un concert la fel de savuros! Pentru că este o sărbătoare a copilăriei, în acest an echipa K LUMEA îi va aduna pe scena festivalului, pe cei mai remarcabili copii ai țării!

Programul festivalului Mai Dulce:

Program dulce

Special pentru părinți și bunici, K LUMEA a pregătit un braț de Concursuri care îi vor lua cu dulcișorul! „Mură-n Gură”, „Gogoși Gogonate ” și „Sărutul Dulce” sunt doar câteva dintre ele! Cei mai activi vor primi premii numai bune de mâncat, iar vârsta maximă de participare este 97+!

În acest an la Mai Dulce vor fi un număr record de Ateliere pentru copii, de aceea luați-I cu voi la eveniment! Roata olarului, atelier de pictat ”Mai Creativ – Mai Dulce”, cu tânărul artist Radu Dumbrăveanu, figurine în gips și ceramic, facepainting, henna tattoo și oglinda selfie, sunt doar câteva dintre ele! La Târgul Copiilor Cuminți, picii își vor scoate în vânzare lucrurile de care nu mai au nevoie dar sunt în stare bună, de aceea, veniți și îi susțineți! Menționăm picii până la 12 ani și bunici, care vor prezenta carnetul de pensionar, vor intra GRATUIT la eveniment!

Nu ratați bătălia celor mai iscusiți patiseri-amatori din țară pentru trofeul Cireașa de pe Tort și Târgul de artizanat.

Detalii despre Festival vezi aici.

Biletele pot fi cumărate aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente