Dacă ești pasionat de muzica lui Ștefan Bănică, avem o veste frumoasă. TVR te invită la o seară culturală cu actorul, compozitorul și interpretul care a susținut mii de concerte, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție de peste 15 ani.

Evenimentul va avea loc la data de 29 mai, ora 18:30, la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” și va fi moderat de regizorul de teatru și actorul Alexandru Grecu.

Evenimentul se va desfășura sub forma unui interviu – serată de creaţie. Admiratorii vor avea ocazia unică să-l redescopere pe Ștefan Bănică junior într-un dialog direct cu artistul. La final, vor putea face poze cu îndrăgitul interpret.

În program:
#1. Interviu realizat de Alexandru Grecu cu Ștefan Bănică junior – 80 min.
#2. Dialog direct al publicului cu Ștefan Bănică junior – 20 min.
#3. Întâlnire cu admiratorii, ședință foto – 20 min.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet. Printre invitații speciali ai proiectului au fost actrițele Maia Morgenstern și Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul și muzicianul Nicu Alifantis, interpreta Dida Drăgan.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69368274.

Mai multe informații puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.