(video) Irina Rimes lansează o piesă nouă în România: Ghiciți cu cine colaborează

03rimes-main
Foto: muziq.ro

Irina Rimes lansează o nouă colaborare alături de unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din industria muzicală din România – Guess Who. Iată cum sună piesa „Cupidon”.

După ce a topit inimile tuturor romanticilor cu cele mai recente piese, Irina Rimes ne arată o altă latură a sa în colaborarea cu Guess Who pentru piesa „Cupidon”.

Irina Rimes este o artistă apreciată în România. Primul ei single a lansat-o în industria muzicală, dar i-a și adus titlul pentru debutul anului trecut și a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese la radiourile locale. Quantum Music, casa de discuri a artistei, a anunțat cu mândrie faptul că muzica Irinei Rimes va ajunge în toate teritoriile francofone, iar parteneriatul strategic pe care l-au semnat cu Universal Music France va contribui la dezvoltarea muzicală a proiectului.

Irina Rimes este cunoscută pentru piesele compuse pentru INNA „Cum ar fi?” sau Antonia „Dor de tine”, precum și single-urile proprii, Achi a produs „Bine” – What’s Up, are un featuring cu Antonia pentru piesa „Get Up and Dance” pe care a compus-o și produsă împreună cu Vlad Lucan – „Diggy Down”, „Tot mai sus”, „You Got It”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente