(video) Dacă vrei să faci vlogging, poți găsi suport tehnic și financiar la un nou laborator media deschis la Chișinău

B4145FFE64
Foto: Dave Meier

Programul Mass-Media al Fundației Soros-Moldova a deschis un Media Laborator care va sprijini lansarea de produse multimedia novatoare. Laboratorul așteaptă tineri specialiști cu abilități în jurnalism (scris, foto, radio/TV, on-line), în arte, în domeniul IT și altele, cu idei creative și cu spirit de echipă.

Laboratorul va încuraja formarea echipelor de creație și, timp de câteva luni, va sprijini efortul acestora în pregătirea unor proiecte pilot de produse mediatice on-line novatoare, care să abordeze din diverse perspective probleme sociale de actualitate.

Echipele de creație vor fi sprijinite prin consultanță, mentorat, evaluare la toate etapele: de la idee până la materializare. Echipele care vor propune cele mai bune proiecte de produse multimedia vor beneficia de sprijin financiar pentru lansarea lor.

Doritorii de a participa la MediaLab sunt îndemnați să trimită CV-uri pe adresa: [email protected]. La aceeaşi adresă puteţi solicita informaţii suplimentare despre proiect.

Termenul limită de expediere a CV-urilor este 1 iunie 2017, ora 18.00. Coordonatorul MediaLab va anunța fiecare participant despre locul și ora primei reuniuni a echipelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente