Află mai multe despre designul grafic polonez la un forum la Chișinău. Iată cine sunt speakerii

moldova

Moldova Design Weekend este o serie de forumuri de design care adună pe aceeași platformă „minți” creative din diverse colțuri ale lumii. Primul forum este dedicat designului grafic polonez, iar designerii polonezi sunt gata să împartă bogata lor experiență cu participanții acestui forum. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 mai, începând cu ora 10:00 și va consta din discursurile mai multor speakeri invitați, dar și din anumite ateliere de lucru.

Seminarul și workshopul vor fi în limba engleză cu traducere în limba rusă. Evenimentul se va desfășura la Tekwill.

Pentru a participa la seminare, costul unui bilete este de 699 de lei, iar participarea la workshop costă 499 de lei. Detalii despre program și cum puteți procura biletele aflați AICI.

Speakerii:

Dawid Korzekwa

zero

Dawid Korzekwa este designer. Calificat în doctorat, este profesorul catedrei de design grafic în cadrul Academiei de Arte Frumoase din Katowice.

Tomasz Maciąg

first

În spatele lui Tomasz sunt 12 ani de experiență în domeniul serviciilor de creație. El este partenerul de gestionare a Fuse Collective Branding Agency. Se ocupă cu dezvoltarea strategiilor pentru branduri și furnizarea sarcinilor efective de business.

Aleksandra Marchocka

second

Aleksandra Marchocka – illustratoare poloneză și lideră de design în agenția de publicitate Peppermint. Aleksandra a ocupat locul întâi la concursul placatelor în cadrul festivalului «Золотой Барабан»

Michal Pawlik

third

A finalizat facultatea de grafică la Academia de Arte Frumoase din Varșovia. În prezent, studiază designul industrial. A participat la seminare și workshop-uri în Olanda, Elveția, Marea Britanie și Germania. Michal are 15 ani de experiență în activitatea de design grafic.

Tomasz Jurecki

fourth

El este designer superior în Studio Otwarte din orașul Cracovia. Dezvoltă brandurile și le revitalizează pe cele existente. Tomasz are o experiență bogată în designul grafic. El este directorul artistic al festivalului de film documentar «Музыка и мир» (Muzica și pacea).

Alte detalii despre eveniment le aflați pe site-ul oficial. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente