Recomandări de evenimente la care să te distrezi marți, 16 mai

62IUGHZS5F
Foto: Luke Porter

Deși nu este o zi prea încărcată, ziua de marți, 16 mai, ți-a pregătit câteva evenimente care s-ar putea să te intereseze și să îți animeze un pic programul zilnic.

#1. Patru zile de literatură bună și vin

În fiecare seară de marți, 16 mai, până vineri, 19 mai, consumăm literatură și scriitori vii și adevărați la Librăria din Centru la ora 18.00. De la 19.30, în aceleași zile, vă așteptăm la EmBarGo, Zentrum și Spălătorie la discuții și lecturi post-lansări cu vin oferit cu generozitate de către Chateau Vartely, Fautor, Etcetera, Unicorn. Intrare liberă. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#2. Yulia Tanas, scriitoare, la Clubul Impresii din viață și cărți

Protagonista Yulia Tanas, scriitoare, din raionul Edineț.
Moderatoare Diana Zlatan-Ciugureanu. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#3. Welcome to Bardar Divin. Cunoaște-l pe Mihai Duca

Vino la Orange Monin Wi-Fi Cafe, începând cu ora 17.30 să cunoști cine stă în spatele Brandului: „Bardar Divin”. Vom discuta despre cum s-a născut Vinăria Bardar și cum aceasta se menține pe piață. Despre tehnici de marketing, promovare, reputație și cum e să deții o afacere cu aromă de struguri și stejar. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#4. Concert Vocal-Simfonic

16 mai 2017, ora 18:00, Sala Mare
În program:
W.A.Mozart – Uvertura la opera „Idomeneus”
Ney Rosauro – Concert pentru marimbă şi orchestră
Launy Grendahl – Concert pentru trombon şi orchestră
Emil Cossetto – „Rapsodia del Cante Jondo” pentru orchestră, cor și solist. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#5. Data Science May Meetup

Marți, 16 mai, la Tekwill, va avea loc deja al 3-lea meetup Moldova Data Science Learing Circle. În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări și discuții tehnice, iar doritorii își vor putea împărtăși experiența în domeniul Data Science. Speakerul acestei ediții este Iulian Gulea cu tema: „How I got the 5th best score in a global competition on AnalyticsVidhya” în care v-a fi prezentat un proiect Machine Learning de la început până la capăt. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#6. Iată femeia pe care o iubesc

Spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc” de Camil Petrescu, revine pe scena teatrului „Geneza Art” într-o nouă distribuție. Regie: Daniela Burlaca. Gen: comedie/ dramă.
Prețul biletelor: 100 de lei.
Le puteți comanda de pe iTicket.
Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente