(video) Reacțiile trupei Sunstroke Project după anunțarea rezultatelor: „Visurile devin realitate”

4dfcfec87fea5436703e705bb8bf0e72
Foto: Thomas Hanses

După ce telespectatorii din întreaga lume au fost cei care au deturnat clasamentul juriului, plasându-i pe reprezentanții țării noastre pe locul 3 la Eurovision 2017, membrii trupei și-au exprimat entuziasmul imediat pe rețelele de socializare.

Reprezentanții Moldovei la Eurovision, Sunstroke Porject, au obținut 110 puncte din partea juriului și a fost în primii 3 potrivit votingului din Europa, obținând 258 puncte de la votanții din Europa și Australia.

Până la acest moment cea mai bună clasare a Moldovei a fost în 2005, Zdob și Zdub cu piesa „Boonika bate doba” când în finală a reușit să obțină 148 puncte.

„Visurile devin realitate”, a spus solistul trupei într-un video postat pe rețelele de socializare. „E o minune. Moldova – locul 3, când acest lucru s-a mai întâmplat?!”, a menționat și saxofonistul Serghei Stepanov, devenit viral pe internet încă de la evoluția din 2010. Dovadă este și faptul că în seara de ieri, după reprezentația trupei în finala de la Kiev, Twitter-ul a explodat pur și simplu la „întoarcerea legendei”. Vedeți AICI reacțiile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente