(video) Calea Ferată anunță că majoritatea curselor de tren locale au fost reluate

tren
Foto: railway.md

Serviciul de presă al Căii Ferate Moldova a anunțat că modificările esențiale operate în orarul circulației trenurilor au fost necesare din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din seara zilei de ieri. De asemenea, reprezentanții instituției mai spun că majoritatea curselor au fost deja reluate.

„Un grup de 30 de persoane au desfășurat lucrări de restabilire a porțiunilor afectate pe parcursul nopții”, se specifică în comunicatul instituției, unde se mai spune că din cauza pericolelor existente, un număr de 18 pasageri ai cursei Odesa-Chișinău au fost preluați aseară din stația Tighina cu automobile speciale care aparțin Căii Ferate din Moldova și transportați în capitală. Pasagerii cursei Moscova-Chișinău au fost preluați cu mașinile din stația Bulboaca, iar călătorii care și-au procurat bilete în prealabil pentru cursa Chișinău-Moscova, s-au deplasat, din contul CFM, spre stația Bulboaca, acolo unde a staționat trenul nr 65, reluându-și circulația spre capitala Federației Ruse.

Serviciul de presă al Căii Ferate mai anunță că pe segmentul de cale ferată Bălțați-Căinari, la kilometrul 23, 24 25, ploile au afectat grav terasamentul, iar pe alocuri pietrișul a fost spălat pe o adâncime de circa 2 metri. Specialiștii de la „Calea Ferată” au desfășurat lucrări de reabilitare a porțiunilor pe parcursul întregii nopți, iar majoritatea curselor au fost reluate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente