(video) Cum au evoluat membrii trupei Sunstroke Project în finala Eurovision 2017

maxresdefault
Foto: youtube.com

În cadrul marii finale Eurovision 2017, trupa Suntstroke Project a evoluat cu numărul 7, asta după ce membrii trupei au reușit să se califice în urma prestației din prima semifinală a competiției. Iată cum au evoluat în această seară reprezentanții țării noastre.

Trupa a rămas memorabilă pentru evoluția din participarea precedentă la competiția europeană. Odată cu prestația saxofonistului formației (Serghei Stepanov) la Eurovision, el a produs un fenomen pe internet, numit „Epic Sax Guy”. Clipuri remixate cu prestația sa au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Au fost create și câteva versiuni de „10 ore de Epic Sax Guy”, primele două cele mai populare din ele acumulând 16 milioane și 10 milioane de vizualizări, respectiv. Vezi pe #diez meme-uri cu Epic Sax Guy 2010 vs 2017.

În susținerea reprezentanților noștri, mai multe persoane s-au alăturat unei provocări pe internet – #HeyMammaChallenge, care presupune realizarea unui filmuleț cu dansul din cadrul show-ului Sunstroke Project. Iată aici rezultatul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente