Oportunitate pentru cei pasionați de fotografie. Concurs cu tematica de mediu și sănătate

cameras
Foto: olindaschool.com.br

Tinerii din Moldova pot participa la un concurs de fotografie axat pe problemele de mediu și sănătate. Participarea este deschisă fotografilor amatori sau profesioniștilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani din regiunea Europeană, inclusiv Moldova.

Doritorii de a participa trebuie să trimită o fotografie care prezintă probleme legate de mediu și sănătate într-una din următoarele categorii: Sisteme de sănătate durabile; poluarea aerului; Servicii necorespunzătoare de apă și salubrizare; Substanțe chimice periculoase; Deșeuri și situri contaminate; schimbarea climei; Orașele durabile.

Concursul organizat de Coaliția Europeană a Tinerilor pentru Mediu și Sănătate (EEHYC) urmărește scopul de a atrage atenția publicului, a factorilor de decizie politică și a părților interesate asupra punctelor de vedere ale tinerilor cu privire la problemele legate de mediu și sănătate în Europa.

Pentru a participa în concurs trebuie să:

# Faceți o fotografie de maxim 50 MB în format JPEG;
# Sunt acceptate atât fotografiile color cât și cele monocrome;
# Fiecare fotografie trebuie să dețină un titlu și informații privind data și locul unde a fost realizată;
# Scurtă descriere (opțional);
# Utilizați etichetele #6MCEH2017; #EuropeEnvHealth și #EEHYC „cod de țară cu trei litere”, toate abrevierile pot fi găsite aici.

Organizatorii încurajează să abordați problemele actuale de mediu și de sănătate pe care le considerați importante în țara dvs. De asemenea, vă încurajează să vă împărtășiți idei cu privire la modul în care aceste provocări și probleme pot fi rezolvate. De exemplu, dacă vă decideți să abordați poluarea aerului, puteți să reflectați asupra impactului pozitiv al unei persoane active asupra sănătății dumneavoastră și a nivelului de poluare național / internațional: mersul pe jos și ciclismul, mai degrabă decât conducerea mașinii pentru a ajunge la locul de muncă / școală. Amintiți-vă, o imagine face cât o mie de cuvinte.

Data limită de aplicare este 3 iulie 2017. Pentru detalii suplimentare accesați pagina oficială.

C_D9JYZW0AEDZEn

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente