Shopping Malldova te așteaptă la Noaptea Reducerilor. Premiile și surpizele nu vor lipsi din program

banner_static_960x480pxDIEZ

Visezi la cea mai lungă noapte de shopping? Acum ai ocazia să vii cu familia sau prietenii la cea mai tare petrecere organizată de Shopping MallDova – „Night shopping party”, unde vei avea parte de reduceri, promoții exclusive și multe surprize.

Doar pe 12 mai, între orele 20:00 și 00:00, ai ocazia să faci cumpărături la prețuri „wow”. Magazinele de îmbracăminte, lenjerie, încălţăminte, cosmetice şi parfumuri, precum şi cele de bijuterii şi accesorii te surprind cu reduceri de până la 70 %.

Tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu buna dispoziţie, iar de restul ne ocupăm noi. Pe lângă o atmosferă plină de distracție, te așteaptă și multe premii.

Marea petrecere va începe la ora 20:00, iar din oră în oră, poți participa la tombolă, unde se vor extrage câte cinci electrocasnice de mare ajutor în locuința ta.

După o doză de energie de la dansatorii Black&White, cei de la Akord îți vor ridica dispoziția la cote maxime. Iar momentul culminant al serii va fi licitația, la care vor putea participa toți cumpărătorii Shopping MallDova. Deținătorul bonului cu cea mai mare sumă va fi desemnat câștigătorul unui aparat foto Canon 1110D.

Reduceri de până la 70 % oferă magazinele Guess și Top Shop.

De reduceri de până la 60% poți beneficia la Milavitsa, Ovico, Sassofono, Tesoro Mio.

Cumpărături la jumătate de preț vei putea face în magazinele Bomba, Celio, Gelo, Interoptic, Incity, LULU, Ponti, Lux Lingerie de Paris, Mitavi, Salamander, Vizaje-Nica și în Farmacia Familiei.

În magazinele Broadway, Cronograf, Carlo Pazolini, Phardi, Fotomax, Meli Melo Paris, Moldcell, OGGI, Organic Shop, OVS Kids, Puma, Swarovski, Yves Rocher și Frade vei putea găsi tot ce îți este pe plac cu reduceri de la 30 până la 40 la sută.

Reduceri de până la 25 % vor fi afișate în magazinele Aridon, Best, Bata, Baby Boom, Benetton, Carpisa, Clarks, Clocking, Darwin, Colin’s, Ecco, Fiops, Fourchette, Geox, LTB, Levi’s, Mango, Motivi, Melis, Melkior, NL Collection, Orsay, Primigi, Pierre Cardin, Sandalini, Sisley, Toy Store și Vizita.

În cazul în care vrei să iei o pauză, restaurantele de la etajul patru te așteaptă și ele cu promoții delicioase și reduceri.

Nu rata ocazia de a fi parte a celei mai așteptate petreceri a sezonului. Ne vedem la Shopping MallDova!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente