Prea mult de lucru și prea puțin timp? Alexandr Fridman vă propune mai multe soluții

17436250_1097378630366546_5173796490485061978_o

Peste 20 de ani de experiență și practică cu corporațiile gigante din diverse domenii îl fac pe Alexandr Fridman unul din cei mai solicitați experți și consultanți în afaceri. Pe 12 mai, vei avea posibilitatea să participi la seminarul acestuia și vei afla răspunsul la mai multe întrebări.Toate cunoștințele au fost adunate în cele două cărți pe care le-a lansat recent.

Prezentând seminarele sale în țările CSI, Alexandr Fridman a ajuns și în Moldova, cu subiectul „Tu sau Haosul: planificare profesională pentru managementul regular.” El va prezenta participanților un model efectiv de conducere, pe baza cărui oricine va putea crea propriul sistem personalizat și adoptat la necesitățile liderului.

Administrarea business-ului este un lucru dificil. Ați observat, că nu mai aveți timp personal, dar nici pentru companie nu vă este de ajuns? Problema constă în faptul, că nu stabilim corect prioritățile și scopurile. Alexandr Fridman vă va povesti cum puteți motiva angajații ca să încetați să faceți jobul în locul lor.

A lucra „permanent” și „efectiv” sunt două lucruri diferite. Puteți să vă supaîncărcați cu multe taskuri, dar nu veți vedea rezultate. Ați obosit de acest regim nebun? Vă rupeți în toate părți pentru a reuși peste tot și nu vă ramâne timp pentru sine?

Lecții și seminare pe tematica business-ului sunt de folos nu doar pentru antreprenori și manageri, dar și pentru persoanele, care doresc să înceapă o afacere. Experința unui consultant profesional niciodată nu va fi prea mult, mai ales dacă simțiți că experiența proprie nu este de ajuns. Pentru o creștere profesională avansată și pentru o viziune nouă merită să veniți la seminarul lui Alexandr Fridman pe 12 mai.

Puteți afla mai mult și să vă înregistrați accesând link-ul.
Dacă au rămas întrebări : 067 482 067 (Marina).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente