Cântăreața Nicki Minaj a promis că va contribui la plata taxelor universitare pentru mai mulți zeci de fani, după ce un concurs lansat de aceasta pe Twitter a luat o întorsătură neașteptată în acest weekend, informează AFP, citat de Agerpres.

Nicki Minaj i-a invitat pe cei 20 de milioane de fani de pe Twitter să creeze un videoclip pentru unul dintre noile sale cântece, cu șansa de a câștiga o excursie la Las Vegas pentru a o vedea cântând la gala Billboard Music Awards de luna aceasta.

Însă atunci când unul dintre fani i-a spus că ar prefera să primească un ajutor pentru a-și putea plăti taxele universitare, adesea foarte ridicate în SUA, artista s-a declarat de acord.

După doar câteva ore, cântăreața de 34 de ani a promis pe Twitter că va plăti taxele universitare sau va rambursa împrumuturile făcute de studenți în cazul a peste 30 de fani.

O internaută al cărei pseudonim pe Twitter este Dash Minaj i-a mulțumit artistei pentru că a fost de acord să plătească cei 1.800 de dolari care îi lipseau pentru a-și relua studiile la Universitatea din Ohio: “Idolul meu a plătit pentru mine să mă întorc școală. Sunt literalmente în lacrimi …”, a scris ea pe Twitter.

Nicki a pus capăt concursului duminică cu un mesaj: “A fost amuzant. Voi face aceste plăți mâine și voi vedea dacă mai am bani. Voi face din nou acest lucru într-o lună sau două”.

Născută în Trinidad și crescută la New York, Nicki Minaj a beneficiat de un loc pentru artiștii aspiranți la prestigiosul liceu LaGuardia, însă nu a mers ulterior la facultate.

În luna martie, ea a depășit recordul stabilit de Aretha Franklin devenind artista cu cel mai multe cântece în topul Billboard Hot 100 al celor mai bune single-uri. De la începutul carierei sale, Nicki a avut 76 de melodii în acest clasament, după lansarea în luna martie a trei piese noi, dintre care una în colaborare cu rapperul canadian Drake.

Potrivit revistei Forbes, Nicki Minaj a câștigat 20,5 milioane de dolari între iunie 2015 și iunie 2016, fiind singura femeie printre vedetele cel mai bogate din lumea hip-hop-ului.