Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 6 mai – o călduroasă zi de primăvară

TA9XFIS7T4

Probabil că soarele s-a făcut simțit în ultimele zile, iar atmosfera de afară aduce mai mult cu zilele de vară decât cu un început obișnuit de mai. Ce motive în plus pentru a ieși din case și a vedea lucrurile mai frumoase din Chișinău? Pe lângă vreme, mai sunt și câteva evenimente la care vă recomandăm să mergeți cu drag.

#1. 5k Chișinău Marathon „Nu sta acasă! Vino la noi alergăm pentru o viața sănătoasă”

Dacă vrei să ai parte de o sâmbătă activă, câțiva tineri te invită se li te alături la o sesiune de alergare la Valea Morilor. Evenimentul are loc la Valea Trandafirilor și începe la ora 10:00. Taxa de participare este 35 de lei. Aflați detalii pe Facebook.

 

#2. SEED Grant Info Session // Education in the US

Plecatul pe alt continent pentru studii este nu doar o provocare, ci și un mister plin de întrebări pentru mulți dintre voi. Dacă vreți să aflați mai multe despre educația în SUA, sunteți așteptați pe 6 mai la Piano Conference Hall din cadrul Jazz Hotel, începând cu ora 10:00, pentru o sesiune de informare. Limba de comunicare va fi engleza. Intrarea este liberă, însă participanții trebuie să se înregistreze la acest link. Detalii despre eveniment puteți afla și aici.

 

#3. Atelier de pictură

Cocoșul Roșu vă invită cu drag la un atelier de pictură. Distracția și buna dispoziție sunt garantate.

Programul atelierului: 11.00-13.00:

11.00- distribuirea materialelor
12.20- pauză de ceai cu biscuiți
Contribuția la atelier- 120, 150, 170 lei

Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#4. Oscar si Tanti Roz de Eric Emmanuel Schmitt

Spectacolul are loc în cadrul Festivalului Internațional „Class Fest” și se va desfășura la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici”. Acesta reprezintă transpunerea nuvelei cu acelaşi titlu, utilizând diferite tehnici de expresie teatrală: păpuşi, actori, umbre. Oscar, un băiat de 10 ani care suferă de leucemie trăieşte o maturizare bruscă şi emoţională. În ultima săptămâna din viaţa lui, Oscar primeşte ajutor din partea bătrânei infirmiere Tanti Roz, cu ajutorul căreia înţelege etapele vieţii umane, valoare dragostei şi credinţa în Dumnezeu. Intrarea este liberă. Detalii despre Festival aflați aici.

 

#5. Supcarpați la Chișinău

Știm că poate nu îți place muzica populară, asta însă nu te poate ține în loc. Au combinat muzica folclorică cu beaturi underground, iar ce le-a ieșit a cucerit inimile a mii de fani. Trupa Subcarpați vine la Chișinău pe data de 6 mai cu cel mai nou album – Satele Unite ale Balcanilor. Evenimentul va avea loc Republic Discoteque&Karaoke, iar prețul unui bilet este de 200 de lei. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente