Participă în cadrul CareerHub Moldova și află mai multe despre ghidarea în carieră și plasare în câmpul muncii

18033921_281250012322749_8544995337960562590_n
Foto: Facebook/ CareerHub Moldova

Dacă Ești un tânăr sau o tânără ambițioasă, dar te afli într-un moment de incertitudine în ceea ce privește cariera profesională sau încă nu ai găsit acel loc de muncă potrivit, atunci această oportunitate este pentru tine. CareerHub Moldova te invită să Parcurgi programul de Ghidare în carieră, Abilitare și plasare în câmpul muncii.

În perioada mai – iulie 2017, CareerHub Moldova implementează prima rundă a proiectului de ghidare în carieră și de dezvoltare a potențialului pentru aplicarea la un post de muncă potrivit. Proiectul este structurat în activități și pași, iar organizatorii consideră că ar trebui să-i realizezi pentru a te angaja la locul de muncă potrivit:

#1. Ai oportunitatea să-ți identifici nișa profesională și reperele pentru proiectarea unei cariere de succes;
#2. Poți să înțelegi ce abilități/competențe este necesar să dezvolți pentru a aplica la locul de muncă potrivit;
#3. Știi cum să cercetezi piața locurilor de muncă și să identifici compania în care dorești să-ți începi sau să continui parcursul profesional.

Pentru a participa gratuit în cadrul Proiectului CareerHub Moldova, înscrie-te AICI. Termenul limită de înscriere în proiect este 20 Mai 2017.

Proiectul are drept obiectiv general ca timp de 5 săptămâni (în perioada iunie-iulie, instruire practică, 45 ore), persoanele beneficiare ale proiectului să își proiecteze parcursul profesional, să-și dezvolte abilitățile și să facă pași siguri pentru a găsi locul de muncă potrivit.

Orele practice se vor desfășura în Chișinău. Persoanele care se înscriu vor fi contactate după data de 20 mai 2017. Pentru a participa la instruirea practică gratuită, vor fi selectate doar persoanele care corespund grupului țintă și au o dorință interioară de a-și crea o carieră de succes.

Beneficiari ai proiectului pot fi persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 – 30 ani, care sunt în perioada de tranziție la un loc de muncă sau sunt într-un impas în ceea ce privește parcursul profesional și găsirea locului de muncă potrivit.

Pentru a avea informații actualizate despre CareerHub, accesează pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente