Citește primul capitol din Volumul III al trilogiei „Amintiri din viitor” de Andreea Russo

collage

Închide ochii și încearcă să mergi prin întuneric. E complicat? Există oameni care trăiesc astfel zi de zi. Cei pentru care acest complicat este ceva normal. La început dai peste pereți, gropi, neajutorare. Într-un final înveți să fii puternic. Să depistezi pereții și gropile din fața ta. Viața nu este un cadou, este nevoie ca cel care o trăiește s-o privească drept un cadou.

Atitudinea reprezintă forță. Cu ajutorul acesteia imposibilul devine posibil. O zi ce pare a fi oribilă poate să se transforme în una minunată, numai dacă cel care o trăiește decide s-o privească din alt unghi. Nu există rău fără bine, echilibrul stă la baza universului.

Numele meu este Mir. Am primit la naștere un blestem. Ei bine, așa credeam. De fapt, am primit un privilegiu pe care nu am fost în stare să-l utilizez în modul cuvenit. Fugeam după normalitate fără a încerca să înțeleg că deja eram normal. Doream să-mi zidesc o casă, pe când aveam deja un castel. În cele din urmă, am ajuns un vagabond sau…
Mereu este a doua față, una ascunsă.
Este timpul pentru adevăr.

Precomandă cartea online pe Bestseller.md (Livrare Gratis în Moldova și Internațional).

Andreea Russo este autoarea generației sale. Îşi scrie cărțile la calculator și la telefonul mobil. Comunică pe Facebook cu cititorii săi pentru a afla părerea și așteptările lor. Lucrează cu pasiune asupra visului de a deveni într-o bună zi laureată a Premiului Nobel pentru Literatură.

Debutează cu trilogia „Amintiri din viitor”. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret din Chișinău, ediția a XX-a din 17 aprilie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente