Ce instrumente utile oricărui startuper vor fi prezentate la Rockit Digital Conference ’17

16807465_661612710690677_6516405731779492081_n
Foto: Rockit Digital Conference

În era digitală, succesul unei afaceri este garantat de instrumentele și strategiile de marketing aplicate, iar un mix inteligent dintre acestea crează mai multe oportunități pentru dezvoltarea afecerii. La Rockit Digital Conference ’17, care va avea loc pe 11 și 12 mai, vei descoperi rețeta unei afaceri de succes de la cei 24 de speakeri din țară și de peste hotare.

Astfel, în cadrul subiectelor generale Digital marketing și Digital creativity, pe parcursul ambelor zile vor avea loc prezentări din care vei afla mai multe despre:

  • Tehnicile de Growth Hacking, pe care orice start-up sau companie le poate folosi în avantajul său. Secretele vor fi dezvăluite de George Carey Simos, co-fondator și comunicator principal al „We are Social Media” (wersm.com), unul dintre cele mai mari site-uri web independente dedicate social media și marketingului digital;
  • Video Storytelling și ce trebuie să facă o companie pentru ca materialele video să devină virale;
  • Cum este utilizat marketingul digital și metodele de advertising pe Facebook pentru a construi un brand cu renume;
  • Cum identifici traficul pentru brandul tău și de unde îl găsești?
  • Strategiile media și formulele eficiente de promovare a unei companii de la Nuri Gulver, primul director creativ al site-ului web Pornhub. Copywriterul de origine turcă va dezvălui detalii despre lansarea primei campanii naționale de comunicare desfășurată de portalul online.

Te așteptăm la Rockit Digital Conference ’17 – conferința dedicată spațiului digital și antreprenorial care va aduce un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare și oportunități din zona digitală și cele mai bune practici din lumea startup-urilor.

Grăbește-te să-ți iei un bilet pentru Rockit Digital Conference ’17 cu doar 29 USD, accesând bit.ly/rockit17! În ziua evenimentului prețul biletelor va fi de 39 USD, în măsura disponibilității.

Vezi detalii despre eveniment pe Facebook și la www.rockit.md.

Evenimentul este organizat la TEKWILL de către Academia ROCKIT (ROCKIT ACADEMY) în parteneriat cu CIVITTA, Digital Communication Network și Asociația Specialiștilor în Relații Publice și Comunicare, cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei prin Fondul de Dezvoltare și Ajutor Umanitar, USAID, și Guvernului Suediei.cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei, al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill.

Flashback ROCKIT Digital Conference ’16

În anul 2016 la Rockit Digital Conference au participat peste 600 de persoane din 24 de țări, printre care Letonia, Estonia, Lituania, Ucraina, Belarus, Armenia, Georgia, Azerbaidjan și Tadjikistan. Cei 32 de vorbitori invitați din SUA, Marea Britanie, Singapore, Franța și altele reprezentau instituții de talia BBC, NowThis sau The New York Times.

La conferință au fost prezentate mai multe unelte digitale utile, inclusiv BuzzSumo, Little Bird, Nible, Banjo și Conspire. „Rockit Awards” a premiat cele mai bune produse digitale din regiune, printre care Purcari Winery, pentru campania „Manifest pentru schimbare”. „Rockit Startups” a premiat cea mai bună idee de afaceri – FITSKO, proiectul care își propune să reducă obezitatea în rândul copiilor și să încurajeze modul de viață activ și sănătos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente