(video) Unde-s tinerii. Olga Holban, despre arta manuală și sute de plăcuțe decorative confecționate

La o nouă ediție a proiectului „Unde-s tinerii”, echipa #diez a descoperit o tânără talentată și pasionată de arta manuală, oricare ar fi ea. A experimentat mult, iar într-un final a înțeles că cel mai mult îi place să creeze plăcuțe decorative, pe care lasă mesaje motivaționale. Și-a dat seama că ceea ce face i-ar putea aduce și un ban, așa că a ales să creeze pentru oameni. În urmă cu jumătate de an și-a deschis propriul atelier, unde astăzi, sute de piese colorate stau în vânzare.

Olga a creat până acum peste 300 de plăcuțe din lemn, pe care le puteți vedea pe paginile ei de facebook și Instagram, unde este foarte activă. Și-ar dori să facă și mai mult, poate chiar să creeze designuri de interior, însă deocamdată cea mai mare grijă sunt cei doi copii, cărora vrea să le dedice cât mai mult timp.

Și-ar dori ca oamenii din țara noastră să aprecieze mai mult lucrurile făcute manual, dar știe că nu toți au posibilitatea să cumpere ceva mai bun. Încearcă să-și vândă produsele cât mai ieftin, chiar dacă în așa mod riscă să aibă pierderi.

Autor: Victoria Sakharova

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente