Recomandări #diez: Șase aplicații ale căror mesaje se autodistrug după ce au fost citite

Girl_on_Phone
Foto: mobilemarketingmagazine.com

Confidențialitatea și viața privată sunt aspectele de care tot mai mulți se preocupă în era tehnologiilor. Și toți mai mult se întreabă cum să se asigure că discuțiile sau mesajele rămân private și nimeni altcineva nu le va putea citi. Din acest motiv noi vă prezentăm șase aplicații pe care le puteți utiliza pentru a trimite mesaje care autodistrug după ce au fost citite.

#1. Snapchat – este una dintre aplicațiile cele mai populare momentan. El permite utilizatorilor să comunice prin intermediul fotografiilor și video, care se autodistrug în câteva secunde după ce au fost văzute de destinatar.

Aici puteți descărca aplicația pentru Android și iOS.

#2. Wickr – este aplicația care păstrează confidențialitatea tuturor mesajelor. Cu această aplicație puteți trimite interlocutorilor mesaje criptate, iar acestea vor fi șterse definitiv din toate dispozitivele la timpul specificat de dvs. Aplicația, de asemenea, elimină automat geolocalizare și alte metadate ale mesajelor pe care le trimiteți la prietenilor săi.

Aici puteți descărca aplicația pentru iOS și Android.

#3. Telegram – este a aplicație de messenger care utilizează propriul protocol de criptare care asigură siguranța corespondenței, și, de asemenea, vă permite să includeți în chat-uri un cronometru pentru a șterge automat mesajele. Cronometrul este setat de către utilizator, acesta este pornit în momentul în care destinatarul deschide mesajul. După ce trece timpul prestabilit, mesajul dispare de pe ambele dispozitive.

Descărcați aplicația pentru iOS, Android și Windows Phone.

#4. Burn Note – această aplicație vă permite să trimiteți mesaje care se vor distruge automat după ce va fi citit de pe toate dispozitivele și servere. Mesajele pot fi trimise altor utilizatori Burn Note, iar prin link pe iChat, e-mail sau orice altă aplicație.

Descărcați aplicația pentru iOS și Android.

#5. Kaboom
este aplicația care vă ajută să adăugați un element de autodistruge în postările de pe rețelele sociale precum Twitter, Facebook, WhatsApp, precum și SMS-uri sau e-mail. Pur și simplu creați un mesaj în aplicație, selectați cât timp mesajul va fi văzut înainte de autodistrugere și împărtășiți link-ul în rețelele sociale selectate.

Descărcați aplicația pentru iOS și Android.

#6. SnapMail
– este un plugin pentru Chrome care vă va permite să trimiteți e-mailuri care se autodistrug prin Gmail. Acestea nu vor fi diferite de mesajele Gmail obișnuite, dar în loc de butonul Trimite, va trebui să apăsați pe butonul SnapMail – atunci partenerul tău va primi o scrisoare de notificare prin care va fi informat că mesajul se va autodistruge în 60 de secunde după ce a fost deschis.

Important: Interlocutorii tăi îți pot salva mesajele în orice moment, prin efectuarea unei capturi de ecran sau prin utilizarea unei camere foto.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente