Nu ai planuri pentru această vară? Călătorește și fă voluntariat în Ucraina

kiev
Foto: studyinukraine.site

AVI Moldova invită toți doritorii de a călători și a avea cele mai frumoase experiențe de viață, să fie voluntari în tabere de lucru în Ucraina și Belarus. Dacă ești interesat să participi, expediază un mesaj la adresa [email protected] și află care este procedura de aplicare. Înscrierea la taberele are loc după modelul primul venit, primul servit.

În cadrul unei tabere internaționale pentru voluntari, organizatorii asigură cazarea şi masa, iar participantul va trebui să acopere costul de transport. De asemenea, se achită și o taxă de participare.

Travelling Camp (Kyiv, Bila Tserkva, Chernihiv, Ucraina, 25 iulie – 5 august 2017) este o tabără de lucru în care se pot implica persoane între 18 şi 30 ani, cunoscătoare de limbă germană. Această tabără își propune să familiarizeze tineretul ucrainean și voluntari internaționali cu locurile de trai ale etnicilor germani în regiunile Kiev și Chernihiv, totodată contribuind la renovarea acestor teritorii. Voluntarii sunt bineveniți să participe la activități educative informale și workshop-uri cu teme legate de Mișcarea de voluntariat mondial și Protejarea patrimoniului cultural mondial. Taxa de participare la această tabără este în valoare de 80 euro.

Dacă eşti interesat de o altă tematică sau doreşti să vizitezi o altă țară decât cele menţionate mai sus, nu ezita să contactezi organizatorii la adresa [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente