5 cursuri online pe care le poți urma în luna mai pe Coursera

Foto: Ken Tomita

Coursera pune la dispoziţie sute de cursuri gratuite de la peste 80 de universităţi din lume, printre care Stanford, Yale, MIT, University of Michigan, Duke Univeristy, Princeton, The Univesity of Tokio și multe altele. #diez a făcut o selecție a cursurilor pe care poți să le urmezi în luna mai.

#1. Data Science Specialization

Acest curs este o introducere în instrumentele principale folosite de oamenii de știință. Vei avea șansa să vezi o imagine de ansamblu a datelor, întrebărilor și instrumentelor cu care lucrează cercetătorii. Cursul este divizat în două părți. Prima este o introducere a instrumentelor care vor fi utilizate în program, iar al doilea este aplicarea lor în practică.

Perioada: 1 mai – 5 iulie

Cursul este oferit de: Johns Hopkins University

Limba de predare: engleza

 

#2. Business Analytics 

Patru dintre cei mai buni profesori de marketing ai Wharton vor oferi în cadrul acestui curs o privire de ansamblu asupra domeniilor cheie ale analizei clienților: analize descriptive, analize predictive, analize prescriptive și aplicarea acestora în practicile comerciale din lumea reală, de exemplu în Amazon, Google și Starbucks. Acest curs oferă o imagine de ansamblu a domeniului de analiză, astfel încât să poți lua decizii de afaceri în cunoștință de cauză.

Perioada: 8 mai – 19 iunie

Cursul este oferit de: University of Pennsylvania

Limba de predare: Engleza, Spaniola, Chineza

 

#3. Leading People and Team 

În acest curs, vei învăța cum să creezi o viziune comună pentru echipa în care lucrezi și să o comunici în mod eficient colegilor. Vei învăța și cum să stabilești obiective și așteptări eficiente într-un mod care să permită cel mai bine echipei tale să atingă viziunea comună. În cele din urmă, vei înțelege cele mai importante nevoi și vei învăța să aliniezi recompensele cu comportamentele dorite, astfel încât colegii tăi să fie motivați să atingă obiectivele echipei.

Perioada: 8 mai – 12 iunie

Cursul este oferit de: University of Michigan

Limba de predare: Engleza, Rusa, Chineza

 

#4. Interaction Design 

Cursul explică cum să creezi tehnologii care să aducă bucurie oamenilor, și nu frustrare. Vei învăța cum să organizezi activități pe teren și cum să obții idei de design. Ce înseammnă prototipurile de hârtie și machete de fidelitate și cum să folosești aceste modele pentru a obține feedback de la colegi, clienți și utilizatori. Înarmat cu aceste strategii de gândire de design, vei putea să faci design mai creative în orice domeniu.

Perioada: 15 mai – 19 iunie

Cursul este oferit de: UC Sun Diego

Limba de predare: Engleza, Spaniola

 

#5. Game Design and Development

Dacă îți plac jocurile și vrei să înveți cum să le faci, atunci acest curs te poate ajuta să faci primii pași spre crearea unui program. Efectuarea jocurilor nu este plictisitoare și monotonă, așa cum se crede, ci mai degrabă o formă de artă creativă și tehnică. Dacă vrei să devii designer de jocuri, artist sau programator, nu ezita să aplici.

Perioada: 1 mai – 5 iunie

Curs oferit de: University of Michigan

Limba de predare: Engleza

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente