(gif) Privesc.eu permite acum să creați gif-uri personalizate din 24 mii de ore filmate în Moldova

privesc_eu_2
Foto: socialmedia.md

Privesc.eu a instalat un instrument la ei pe site care permite utilizatorilor să-și creeze gif-urile personalizate și să le poată distribui pe profilurilor de pe rețelele de socializare.

Timpul aplicațiilor a trecut, a început timpul boților. Pe lângă boți inteligenți, sunt și boți care te ajută să te exprimi cu emoji, mai nou cu ajutorul Gif-urilor.

„Emoțiile pot fi exprimate prin intermediul fotografiilor, însă și mai bine acest lucru se poate face cu fotografii animate, adică GIF. Noi, cei de la Privesc.Eu, avem o arhivă imensă de video-uri: peste 24 mii de ore filmate, unde poți găsi exprimarea tuturor emoțiilor.

Vă prezentăm o unealtă simplă de tăiere a unor emoții din video, care pot fi transformate în imagini animate și distribuirea pe rețelele sociale” scrie Vitalie Eșanu.

privesceu

Cum puteți tăia? Este foarte simplu! Sub fiecare video din arhivă, găsiți și apăsați butonul Gif, iar în pagina nouă care se deschide apăsați Play, găsiți momentul care vă interesează, apăsați foarfecele din partea de sus, apoi la sfârșit – mai apăsați-l odată. Distribuiți. Nu uitați să adăugați și tag-uri relevante pentru imaginea respectivă.

Toată colecția de gif-uri privesc.eu o puteți găsiți în arhiva de gif-uri.

„Ce urmează? După ce vom avea o arhivă impunătoare de gif-uri, vă vom da posibilitatea să vă exprimați direct în iMessage și Facebook Messenger cu imaginile animate din arhiva Privesc.Eu” mai adaugă Vitalie.

ghimpu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente