(video) Irina Rimes își lansează cariera internațională. Interpreta a lansat piesa „Visele” în limba franceză

collage
Foto: Facebook/Irina Rimes

Piesa „Visele” a Irinei Rimes a fost tradusă în limba franceză, iar recent interpreta a lansat piesa „Vivons Les”. Reprezentanții casei de discuri Universal Music France s-au declarat impresionați de abilitățile vocale, dar și de genul muzical abordat de Irina Rimes, care este foarte diferit de piesele ce se ascultă acum pe radiourile din Franța.

„Sunt încântată de această colaborare și abia aștept să văd cum va reacționa publicul din Franța. Este un pas important în cariera mea și mă bucur că am în spatele meu o echipă profesionistă care mă ghidează la fiecare pas. Alături de Quantum Music am pus bazele carierei mele muzicale. Am un sentiment foarte bun în privința acestei colaborări și cred că scopurile noastre vor fi atinse, iar muzica mea va fi la fel de bine primită și în teritoriile franceze. Dorința mea cea mai mare este să îmi fac țările mândre – Republica Moldova și România”, a declarat Irina Rimes.

Universal Music France urmează să lanseze doua albume cu Irina Rimes, iar teritoriile pe care ei le targetează sunt: Franța, Canada, Andora, Monaco, Benelux, Elveția și fostele colonii franceze. „Am început deja să lucrez la piesele pe care urmează să le lansăm în limba franceză și pot să spun că mesajul meu sună la fel de bine în aceasta limbă. În paralel iau lecții de franceză pentru că îmi doresc o pronunție cât mai aproape de perfecțiune. Pot să vă mărturisesc că limba franceză mă inspiră și cred că sună minunat pe notele potrivite!”, susține Irina.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente