(video) Pasionații de animația 2D din Moldova pot participa la webinare gratuite în limba română

animat1
Foto: Brazilero

Pasionații de animația 2D pot participa la webinare gratuite în limba română, desfășurate de studioul de animație Brazilero. Tutorialele live au loc în fiecare vineri la orele 19:00.

Materialele sunt dedicate nivelului începător în After Effects și nu numai. Lecțiile online au ca scop consolidarea comunității de animatori din Moldova și creșterea nivelului de erudiție în tehnicile motion graphics. Tutorialele live au fost lansate ca răspuns la deficiența cadrelor calificate în domeniul animației și lipsa materialelor educative în limba română la acest subiect.

Cursurile live  conțin  diferite instrumente și scripturi care îmbunătățesc și ușurează etapele de animație. Tutorialele se axează pe diferite teme, care sunt propuse chiar de către participanți, printre subiecte se numără și animația de caractere, etapele de pregătirea și procesul de lucru.

Webinarele au loc în fiecare vineri la orele 19:00 pe pagina de Facebook a studioului: Brazilero.

Brazilero este un studio de animație, lansat în 2016. Compania este formata dintr-o echipă tânără de profesioniști media. Serviciile oferite de Brazilero sunt: animația și grafica video 2D.

animat2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente