Prelegeri de ghidare în carieră pentru studenți cu invitați surpriză. Află cum poți să participi

speaker main
Foto: iHUB

În cazul în care ești un tânăr entuziast și dorești să ții pasul cu viteza cu care se dezvoltă procesele tehnologice, iHUB vine cu un proiect întocmai potrivit pentru tine. După exemplul și experiența altor țări, în Moldova a fost lansat programul ”Guest lectures. Digital Education and Tech antrepreneurship”.

Programul are drept scop ghidarea studenților în carieră, dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, să le ofere acces la locuri de muncă mai bune și să contribuie la promovarea culturii antreprenoriatului tehnologic. Atfel spus, organizatorii și-au propus să-i ajute pe tineri să aplice studiile teoretice în practică și să împartă cu ei experiența și lecțiile pe care le-au învățat.

Întreaga acțiune constă în lecții deschise, unde studenții și speakerii vor învăța, comunica și lucra împreună. Inițiativa se va desfășura până la data de 10 mai, așa că dacă ești interesat, grăbește-te să completezi formularul aici.

Impresiile participanților la primele activități din cadrul programului:

„Seminarul de astăzi a fost foarte interesant, am aflat lucruri noi și oportunitățile din domeniul IT, ceea ce m-a impresionat foarte mult”

„Mi-aș dori ca să mai fie organizată astfel de activități, deoarece trezesc foarte multe întrebări și interes la studenți. Am aflat informații despre lucruri de care nici nu auzisem. Ar fi bine să fie organizate traning-uri sau cursuri pentru studenții de la Finanțe referitor la domeniul IT.”

„Mi-a plăcut discursul, a fost foarte interesant și util pentru deschiderea viitoarei afaceri. Trebuie desfășurate mai des astfel de lecții.”

Programul Guest Lectures este susţinut de proiectul de competitivitate finanţat de USAID şi Guvernul Suediei şi este coordonat de iHUB Chişinău în parteneriat cu reprezentanţii tineretului din Republica Moldova AIESEC Chişinău şi BEST Chişinău. De asemenea, programul este unul pilot, desfăşurat în 3 universităţi majore din Moldova şi anume USM, UTM, ASEM, cu posibilitate de extindere în mai multe universităţi.
speakeri

speaker2

iHUB

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente