Câștigă un milion de lei la concursul „Cea mai bună idee inovațională”

oportunitate 1
Foto: Startup Stock Photos

Dezvoltarea unei afaceri presupune multe riscuri și un efort considerabil din partea celui care o inițiază. După ce apare ideea, prima problemă cu care se confruntă este cea financiară. Cu un prim ajutor pentru cei care vor să-și vadă visul împlinit vine Agenția pentru Inovare și Transfer tehnologic. Întreprinderea a lansat concursul „Cea mai bună idee inovațională”, acțiune prin care vrea să contribuie la dezvoltarea social-economică a țării și să identifice cea mai viabilă idee de afacere din domeniul inovațiilor.

Concursul este organizat pentru studenți, masteranzi, doctoranzi sau alți tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Bineînțeles, pentru cei care au o idee inovațională de afacere și doresc să inițieze o afacere în domeniile:

# materiale, tehnologii și produse inovative

# tehnologii informaționale

# eficiență energetică și valorificarea surselor de energie regenerabilă

# biomedicină și sănătate

# biotehnologii și industria alimentară

Dacă întrunești toate aceste condiții, tot ce trebuie să faci este să depui o cerere de participare, însoțită de o descriere a planului de afaceri la adresa de email [email protected].

Câștigătorul concursului va obține premiul de 10.000 de lei și va fi înscris automat în concursul proiectelor de transfer tehnologic, obținând șansa de a primi finanțare de un milion de lei.

Pentru mai multe detalii despre concurs, accesați site-ul www.aitt.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente