11 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 27 aprilie

xenia
Foto: Vernisajul Vinului

La o săptămână după începerea intemperiei, mai multe evenimente pline de soare s-au adunat la Chișinău. Iată selecția noastră pentru ziua de 27 aprilie 2017.

#1. Festivalul Filmului American la Chișinău!

Ambasada SUA are marea plăcere să invite cinefilii și publicul larg la Festivalul anual de film american. Ediția din acest an a festivalului onorează patrimoniul nostru comun. Joi, va avea loc ecranizarea filmului Indiana Jones și Ultima Cruciadă, la ora 17:00, și Kingdom of Heaven, la ora 19:30, la Odeon. Detalii vedeți în eveniment

#2. Premiera Filmului Resentiment

Filmul „RESENTIMENT” este un proiect independent, creat de o echipă de tineri entuziaşti, cu susţinerea tehnică a mai multor companii, precum şi donaţii de obiecte şi haine din perioada anilor ’90. Este un produs în care s-au implicat persoane din diverse domenii contribuind la un scop comun – renaşterea cinematografiei locale. La ora 11:45, la Patria Râșcani, detalii pe Facebook.

#3. Vernisaj în Vals de Primăvară

Vernisaj în vals de primăvară – o nouă ediție, dedicată celebrei capodopere a maestrului Eugen Doga!
Vino să simți în pași de vals aroma tandră și fină a vinurilor albe și rose.
Un eveniment deosebit, cu peste o mie de invitați și profesioniști din domeniul vitivinicol. O selecție unică de vinuri autohtone și o atmosferă memorabilă.La ora 18:00, la Restaurant Restaurant Capitoles Park! Detalii în eveniment.

#4. Stand UP Comedy

Joia la Baker Street vine comediant nou, emoții noi, la ora 20:30. Detalii pe Facebook. 

#5. Tea Wave Masterclass

Vino să faci cunoștință cu ceaiul chinezesc, cu istoria și filosofia ce îl înconjoară, la ora 18:20, la Barbar, detalii în eveniment.

#6. Beauty Fest Moldova!

27-30 aprilie Palatul Republicii va fi gazda unui eveniment din industria frumuseții. 4 Campionate Internaționale și o Expoziție cu un târg al produselor cosmetice și aparatajului profesional. Cu începere de la ora 11:00, detalii pe Facebook.

#7. Student ULIM pentru o zi

Universitatea Liberă Internațională din Moldova își deschide ușile la programul ,,Student la drept pentru o zi”
Sunt invitați toți absolvenții claselor a XII-a . Cu începere de la ora 13:00, detalii în eveniment.

#8. Acasă nu mai sta, CLCT în curtea ta!

Joi, 27 aprilie, ora 15:30, str. Studenţilor 26/2 (staţia terminus troleibuzul 10), vino alături de CLCT, echipat cu cele necesare (topoare, cizme de cauciuc, mănuşi, haine de lucru) pentru a curăţa ogrăzile „victime”. Detalii pe Facebook.

#9. Lasă Facebook-ul şi vino să socializezi la discuții AltFel

Dacă ai pe listă măcar unul dintre aceste subiecte, Centrul Republican pentru Copii și Tineret „Artico” te invită începând cu luna aprilie, la o serie de „Discuții AltFel”.
Prima sesiune de discuții va avea loc în data de 27 aprilie 2017, ora 16:00, în bir. 306, et. 3 (bd. Ștefan cel Mare 169) la tema: „Voluntariatul dezvoltare personală sau muncă în folosul comunității?” Detalii în eveniment.

#10. Infected Rain live in Chisinau (MD) 2017

Concert cu începere de la ora 19:00, la Karaoke Concert Hall Artium, detalii pe Facebook.

#11. SCHIMB DE FOCURI 2D

Când o tranzacţie de vânzare a armelor se termină fără succes, un depozit se transformă într-un câmp masiv de luptă. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente