(video) Shopping MallDova și-a răsplătit cei mai fideli vizitatori

unnamed (11)

Cei mai fideli cumpărători ai centrului comercial Shopping MallDova au fost răsplătiți pe măsură în perioada sărbătorilor de Paşti. Pe 20 aprilie iepuraşul a fost generos şi a împărțit premii valoroase vizitatorilor la Tombola de Paști.

Natalia Rogovschi, director Marketing şi PR Shopping MallDova:

„Iată că am ajuns la sfârşitul sărbătorilor de Paşti. Astăzi vom oferi premiile de valoare. Cel mai mare premiu, bineînțeles că este maşina. Abia urmează să aflăm cine este fericitul câştigător şi să ne bucurăm împreună de premiile oferite”.

Vizitatorii centrului comercial, care au făcut cumpărături de minim 300 de lei, în perioada 20 martie-20 aprilie, au câștigat premii valoroase din partea Shopping MallDova: 5 extractoare de nutrienţi NutriBullet, 5 valize Samsonite, iar cel mai norocos – un automobil SUZUKI SX – 4, modelul anului 2017.

Gheorghe, vizitator: „Astăzi am venit în scopuri de divertisment, dar pe lângă asta vreau să-mi încerc norocul. Am participat la tombolă după ce am făcut cumpărăturile oricine ar trebui să încerce să participe.”

Maria, vizitatoare: „Eu am participat la tombolă. Mă bucur şi aştept ceva.”

Eugen, vizitator: „Venim la  magazinele din Shopping MallDova. Una din cele mai importante chestii sunt tombolele care se organizează nu doar acum de Paşti, dar practic la orice sărbătoare. E foarte ok şi binevenit.”

Alexei, câştigător: „Am câştigat o valiză Samsonite. Apropo, câştig a treia oară, am noroc aici.”

Marele câştigător al tombolei este Mihai Suruciu de 35 de ani. După ce a făcut cumpărături la unul din magazinele centrului Shopping MallDova, el a participat la tombolă şi se pare că a fost cu noroc.

Natalia Rogovschi, director Marketing şi PR Shopping MallDova:

„De fiecare dată Shopping MallDova își bucură cumpătătorii săi. Noi organizăm în mod regulat tombole. Prin aceste acțiuni promoționale noi ne străduim ca să fidelizăm și să mulțumim toți cumpărătorii loiali”.

La Shopping MallDova, surprizele vor continua în același ritm și în perioada următoare. Cei care vor să câștige, trebuie doar să fie atenți la campaniile viitoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente