Recomandări #diez: Evenimente pe care să nu le ratezi în ultima marți din luna aprilie

main1
Foto: Matheus Ferrero

Soarele călduros, temperaturile promițătoare și atmosfera de afară – toate sunt semne că primăvara a reușit să învingă în cele din urmă frigul și ninsorile. Săptămâna, care se anunță a fi frumoasă și colorată, pare că ne îndeamnă să lăsăm amorțeala în care am intrat în ultimele zile și să ieșim din casă. Echipa #diez îți recomandă câteva evenimente care îți vor aduce mai repede primăvara în suflet.

#1. Festivalul Filmului American la Chișinău

festival

Ambasada SUA îi invită pe cinefili la o nouă ediție a Festivalului de Film American. În acest an, programul cuprinde 14 filme despre o variatate mare de subiecte istorice, bazate pe evenimente și personalități importante și adevăruri universale. Proiecțiile, decernate la Oscar, vor fi ecranizate până pe 1 mai, timp în care vei putea participa și la câteva ateliere de creație. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului.

#2. Recital de Vioară

recital

După o zi la școală sau la muncă, o terapie prin muzică îți poate reîncărca bateriile și anima dispoziția. Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” te invită la un recital de vioară, susținut de elevii maestrului în artă Boris Dubosarschi. Evenimentul va începe la ora 18.oo, iar intrarea este liberă. Dacă îți surâde ideea, găsești tot ce te interesează despre recital aici. 

#3. Atelier de crearea jocurilor la Step It Academy Moldova

gaming

Dacă gaming-ul nu este doar o distracție, ci și o pasiune pentru tine și vrei să afli mai multe despre cum se fac jocurile pentru calculator, atunci acest eveniment este întocmai potrivit pentru tine. Step It Academy te invită la ora 18.oo să-ți demonstreze în practică cum crearea unui joc se transformă dintr-un proces dificil și monoton, la prima vedere, într-o activitate creativă și distractivă. Dacă vrei să îți umpli seara și să-ți dezvolți în același timp abilitățile de programator, găsești mai multe detalii pe pagina de facebook.

#4. Oră gratuită de spaniolă

spaniola

Cultura hispanică este, fără îndoială, extrem de pasională și atractivă. În cazul în care vrei să afli mai multe despre aceasta, cunoașterea limbii spaniole va fi, cu siguranță, un avantaj. Cu doar un pic de voință și ambiție, acest vis poate deveni realitate. Accesează pagina de facebook a evenimentului ca să afli când și unde poți beneficia de o oră gratuită de spaniolă.

#5. Business Start

business

Ai o idee de afacere, dar nu știi de unde să începi? Ai acum ocazia să primești câteva sfaturi și să afli care sunt primii pași pe care trebuie să îi faci ca să obții succes în acest domeniu. „Clubul nostru” a adunat 4 speakeri care vor să-și împartă experiența și secretele care i-au ajutat să-și realizeze visurile și care, probabil, te pot ajuta și pe tine. Accesând pagina evenimentulul, poți fi mai aproape de visul tău!

Indiferent de ce decizi să faci astăzi, noi îți dorim o zi productivă, plină de emoții și oameni pozitivi!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente