(foto) Premiați în România: Carla’s Dreams este artistul anului, iar Irina Rimes – cel mai bun debut

collage
Foto: radioromania.ro

Radio România a anunțat lista câștigătorilor pentru cea de a XV-a ediţii a Premiilor Muzicale Radio România. Carla’s Dreams și Irina Rimes sunt moldovenii care au primit câte două trofee la gala de premiere.

Carla’s Dreams s-a ales cu un premiu la categoria „Big Like”, cu piesa – „Sub pielea mea”, iar cel de-al doilea trofeu i-a fost înmânat pentru „Artistul anului”, la care moldoveanul a fost nominalizat alături de Andra, Delia, Feli și Smiley.

Carla’s Dreams sunt artiștii în continuă ascensiune, care bucura fani din întreagă lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 și 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi „Cum Ne Noi”, „Te rog”, „Sub pielea mea #eroina”, „Acele”, „Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt câștigătorii incontestabili ai ediției din 2016 a Media Music Awards, cu 8 premii câștigate la cele mai importante categorii; „best group”, „best song”, „best video”. Colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa „Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam in lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucerește și alte tari, in afara de Romania și Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croatia, Turcia, Finlanda, Austria. In 2016, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu masca din lume.

Premiul pentru cel mai bun debut a ajuns la Irina Rimes, interpreta reușind să câștige un premiu și la categoria „Cea mai bună piesă pop-dance” cu „I loved you” alături de DJ Sava feat. Irina Rimes este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single a lansat-o în industria muzicală, dar i-a și adus titlul pentru debutul anului trecut și a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese la radiourile locale. Industria muzicala românească a fost cucerita de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, așa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei. În ultimul an, cântărețe precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului și au lansat piese scrise de către artista de peste Prut.

Irina Rimes este absolventa de Conservator, iar publicul din Republica Moldova a cunoscut-o odată cu emisiunea „Fabrica de staruri”. Participarea la concurs i-a deschis orizonturile și astfel a ajuns să colaboreze cu producători muzicali din România. Succesul a venit imediat după ce Irina a intrat în portofoliul Quantum Music. Împreună cu ei a lansat hit-ul , dar și prima trilogie din industria muzicala românească.

radioromania.ro
radioromania.ro

Pe parcursul serii au fost acordate 15 premii pentru cele mai bune performanţe ale anului trecut în muzica pop, folk, pop-dance şi pop-rock, iar ca în fiecare an, trofeele au fost creaţii originale din cristal cu incrustaţii de argint.

Câştigători Premiile Muzicale Radio România 2017:
Cea mai bună voce feminină – Andra;
Cea mai bună voce masculină – Florin Ristei;
Piesa anului – „Iubirea schimbă tot“ (Constantin Bodea, Elena Morosanu, Diana Moraru, Şerban Cazan, Dorian Micu/ Andra Records/ MediaPro Music/ Andra);
Albumul anului – „Deliria“ (Delia/ Cat Music);
Artistul anului – Carla’s Dreams;
Cel mai bun videoclip – Irina Rimes;
Cea mai bună piesă pop-dance – „I loved you“ (DJ Sava feat. Irina Rimes);
Cea mai bună piesă pop – „Gura ta“ (Delia & Deepcentral);
Cea mai bună piesă pop-rock – „Moment of silence“ (Ovidiu Anton);
Cel mai bun mesaj – „Îndrăgostit deşi n-am vrut“ (Smiley);
Cel mai bun duo/ grup – Delia feat. Deepcentral („Gura ta“);
Cel mai bun compozitor/producător – Andrei Tiberiu Maria & Şerban Cazan;
Omul cu chitara – Adrian Sărmăşan;
Big Like – „Sub pielea mea“ (Carla’s Dreams).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente