Studenții de la ULIM te invită la un târg caritabil de haine și un master-class de confecționare a păpușilor

ulim
Foto: vedomosti.md

Studenții de la ULIM își propun să organizeze un eveniment caritabil pentru a ajuta mai mulți copii cu nevoi speciale din Chișinău și Orhei. Printre activitățile organizate se numără un târg de haine și un master-class de confecționare a păpușilor din pânză.

Evenimentul „Din inima ULIM” va avea loc vineri, 28 aprilie, de la ora 11:00, în holul ULIM (Vlaicu Pîrcălab, 52). Acesta se adresează tuturor celor care doresc să participe la un act de caritate și se concentrează pe promovarea activismului civic, deschiderea mediului academic spre contribuirea la diminuarea problemelor sociale, pe importanța implicării studenților în acțiuni care le oferă șansa de participare directă și consolidare a comportamentului activ prosocial.

Scopul evenimentului este de a contribui la sprijinul social al grupurilor dezavantajate de populație prin colectarea fondurilor în cadrul acțiunii. Fondurile colectate vor servi un suport substanțial unor familii care îngrijesc copii cu nevoi speciale. Copiii sunt beneficiari ai serviciului social Asistența Personală din mun. Chișinău și or. Orhei.

La eveniment va avea loc un târg de articole vestimentare, un master-class de confecționare a păpușilor din pânză, un recital artistic și alte momente distractive.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Psihologie, Științe ale Educației și Asistență Socială, împreună cu partenerii săi (Project Casa Mare, FIID, Mostelle -Centrul de Remodelare Corporală ș.a).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente