(video) MANI vă invită la un concert să „BATeți CALEA” și spune într-un cuvânt că va fi „TĂT NORMAL”

concert

Fiecare are drumul său și-și bate propria cale. Iată că rapperul moldovean Mani te invită la un concert în care se va „BATe CALEA” în „Mii de Culori” cu „Laminat „. El spune că „Nu e cazul ” să stai acasă, fiindcă vor fi „Dansuri”, iar „Terminator” va contribui cu o parte din „Miliard” la tatonarea terenului. Într-un cuvânt va fi „Tăt Normal”.

Invitații speciali ai serii sunt:

#DJ Kirumba
#Krollikan&Viteazu
#Magnat&Feoctist
#Mihaela Handuca

Organizatorii vă îndeamnă să vă luați cel puțin un prieten și să mergeți pe 28 aprilie, în Club Studio, la ora 22:00, să „RUPE-ți” împreună. Ei spun că „Va fi bine” cu siguranță.

Prețul unui bilet este de 70 de lei, acestea pot fi procurate aici, sau direct de la Kira’s Club, în fiecare zi între orele 12 și 22:00.

Totodată, organizatorii spun că cei care vor purta tricou sau hanorac cu „TĂT NORMAL” sau „Eu-s TERMINATOR” vor achita jumătate de preț – 35 de lei, iar în acest caz biletele le veți procura la intrare.

Informații suplimentare despre eveniment aflați la numărul de telefon sau accesând pagina de facebook. Aici găsiți mai multe piese și performanțe ale lui MANI.

Aici este ultimul clip al artistului, piesa va fi interpretată și în cadrul concertului:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente