Fii primăvara orașului Chișinău. O tânără invită locuitorii Capitalei la curățenia generală a orașului

main

O tânără din Chișinău invită locuitorii Capitalei să se implice în curățarea orașului și eliminarea consecințelor ninsorii din ultimile două zile. În acest scop ea a organizat un eveniment pe facebook, unde peste o sută de persoane s-au arătat interesați de inițiativă, iar 21 au anunțat că vor veni.

Organizatoarea, Elena Podoleanu scrie: „Chişinăul e oraşul tuturor, nu doar al primarului general, al celor de la spaţii verzi sau al armatei, motiv pentru care noi, chişinăuienii, ne-am putea implica în a oferi o mână de ajutor propriului oraş şi chiar am speranţa că mulţi îşi doresc să o facă”.

Astfel, tânăra își dă întâlnire cu toți entuziaștii și dornicii de a se implica pe 22 aprilie, ora 11,în fața liceului „Gheorghe Asachi”. „Acolo ne împărţim pe grupuri şi stabilim străzile pe care le curăţim.”

Între timp Elena și-a asumat obligația să contacteze reprezentanții primăriei și pe cei de la Spaţii Verzi și MAI, astfel încât implicarea doritorilor să aibă o eficienţă mai sporită şi cu participarea lor. „O calamitate naturală uneşte, nu separă. Haideţi să ne reînviem oraşul! Să fim noi, chişinăuienii, primăvara Chişinăului”, își încheie tânăra mesajul.

Persoanele care doresc să se implice pot găsi pe pagina evenimentului informații suplimentare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente