(video) O moldoveancă joacă rolul principal într-un serial portughez. Primul episod este online

collagemika

O moldoveancă a devenit actriță celebră în Portugalia, iar mai nou, joacă rolul principal în serialul „Vidago Palace”. Primul episod al serialului a apărut și online.

Serialul este o producție de epocă a regizorilor portughezi și spanioli, care prezintă o poveste de dragoste din vara lui 1936.

Mikaela Lupu are 21 de ani, este din R. Moldova, dar deja de 16 locuiește în Portugalia împreună cu părinții și cele două surori mai mari. Potrivit Ziarului de Gardă, cariera Mikaelei în modeling, actorie și cinematografie a început de la un simplu casting pentru cunoscutul serial portughez „Morangos com açucar”. De atunci au apărut o serie de alte proiecte, care, cu timpul, au evoluat în paralel cu studiile, tot în actorie. Au urmat apoi serialele 1+1, Os Filhos do Rock (2013), Dentro (2016) și Vidago Palace (2016); telenovelele Mundo ao Contrário (2013), O Beijo do Escorpião (2013), Jardins Proibidos (2015) și A Impostora (2016); de asemenea, a participat în filmul Leviano (2015), al cunoscutului producător Justin Amorim.

Despre Republica Moldova are amintiri frumoase: „Îmi amintesc absolut totul, casa mătușii care m-a crescut, casa buneilor, cum ne jucam iarna prin zăpadă, cum alergam să-mi cumpăr înghețată de la piață, țin minte cireșii în care ne cățăram cu surorile mele și stăteam ore în șir mâncând cireșe, și joaca pe-afară până înnopta etc. Multe amintiri… Legătura dintre mine și țara natală se caracterizează prin nostalgie”, povestește Mikaela.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente