Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) anunță concurs pentru tinerii motivaţi, interesaţi de domeniul relațiilor internaționale, afacerilor europene, să se înscrie la programul de stagiere în cadrul organizației în perioada mai – iulie 2017.

În rezultatul concursului, vor fi selectați 2 tineri interesați de stagiere care sunt dispuși să se implice cu un program part-time, timp de 6 săptămâni în una din perioadele: 8 mai – 15 iunie 2017 sau 18 iunie- 28 iulie 2017. În cadrul programului tinerii vor avea ocazia să participe activ în implementarea proiectelor IPRE, participarea la conferințele și seminarele organizate precum și să cunoască experții organizației.

Eligibilitate: La program se pot înscrie tinerii care întrunesc următoarele criterii:

  • Studenții din ultimul an de facultate sau masteranzi, preferabil din cadrul facultăţilor de relații internaționale, drept, științe politice și de administrare publică, jurnalism și științe ale comunicării din universităţile din mun. Chişinău;
  • Experiența în organizarea proiectelor va constitui un avantaj;
  • Cunoașterea limbilor română, rusa și engleza – nivelul minim B2;
  • Dorinţă de a dobândi abilități de management și asistență de proiecte.

Termen și condițiile de participare la concurs:

Cei interesați de programul de stagiere în cadrul IPRE sunt invitați să transmită: (1) CV-ul și (2) o scrisoarea de intenție, care sa includă contactele a două persoane de referință la următoarea adresă: [email protected], cu indicarea subiectului mesajului „Program de stagiere IPRE”.

Termenul limită de depunere a dosarului este 30 aprilie 2017, ora 23:59.

Doar persoanele preselectate vor fi invitate pentru un interviu care se va petrece în perioada 2-5 mai 2017.

Pentru mai multe detalii despre organizație accesați pagina web și Facebook .