Opt evenimente pozitive la care să mergeți într-o vinere friguroasă de aprilie

winterdatestyle
Foto: blog.lavalife.com

Ninsoarea ne-a luat pe nepregătite, dar acesta nu este un impediment pentru a merge la evenimente călduroase vineri, 20 aprilie. De aceea, echipa #diez a selectat opt evenimente pozitive, unde să vă distrați, să aflați ceva nou și să socializați.

#1. Monitorizarea posturilor TV din Rusia. Raportul nr. 1

tv1

Asociaţia Presei Independente vă invită la masa rotundă de prezentare a rezultatelor primului raport al monitorizării de conţinut a celor mai importante posturi de televiziune din Federaţia Rusă, retransmise în Republica Moldova: Pervîi Kanal, RTR, NTV, REN TV, STS. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

 

#2. FC Academia vs FC DACIA

dv2

Pasionații de fotbal sunt invitați la Etapa 29 din Divizia Națională. În cadrul acesteia „Lupii Galbeni” vor întâlni „Studenții” de la Academia. Meciul se va desfășura la stadionul din Ghidighici. Mergi să-ți susții favoriții. Informații suplimentare găsiți pe pagina evenimentului.

 

#3. Ludum Dare 38 (Opening)

tg3

Ludum Dare – крупнейший мировой игровой хакатон, наше событие – это желание присоедениться к одному из важнейших движений в игровой индустрии. Pentru alte detalii consultați pagina evenimentului.

 

#4. Depăşirea sentimentului de vinovăţie

gh4

Centrul Ascendig invită doritorii la training-ul gratuit Depăşirea sentimentului de vinovăţie. Acesta va fi susținut de Ștefan Popov care este cercetător științific, formator și consilier psiholog. Pentru a participa trebuie să completați formularul de înregistrare. Informații suplimentare găsiți la numerele de telefoane 022 55 55 51; 078 78 98 97.

 

#5. Drupal Moldova Meetup #18

gh5

Vineri va avea loc o nouă întâlnire Drupal Moldova Meetup, iar de data aceasta vorbitor va fi Vladimir Melnic care va vorbi despre „DevOps in D8″. Sergiu Savva va vorbi despre teme ce țin de Docker. Organizatorii spun că vor încerca să fie câte o prezentare la o temă, după care vor urma discuții pe tema data. Informații suplimentare pe pagina evenimentului.

 

#6. Movie Night: The Mentalist

gh6

În cadrul întâlnirii va fi vizionat serialul The Mentalist, unde eroul principal rezolvă anchete într-un mod mai neconvențional. Acţiunea se centrează pe personajul principal – Patrik Jane, echipa lui doar îl completează. Inteligent, cu o aură de mister, cu un al şaselea simţ foarte dezvoltat, el rezolvă cazurile într-o atitudine serioasă, oarecum dură, manipulând cu dibăcie suspecţii ducându-i într-o stare de confuzie, le urmăreşte reacţiile, rezolvând cele mai complicate cazuri. Plin de şarm, un zâmbet cald, încrezător în el, stilat şi cu umor, te cucereşte din start. Pe parcursul întregii nopți vă așteaptă surprize nocturne. Intrare: 20 lei, alte detalii găsiți aici.

 

#7. Inked Nation WeekEnd!

gh7

Un eveniment dedicat persoanelor care dețin un tatuaj. Astfel, titularii de mai mult de trei tatuaje vor primi gratuit o băutură de bun venit. De asemenea, va fi organizat un concurs în care se va desemna cel mai bine tatuta bărbat și cea mai bine tatută femeie, se va evalua numărul și frumusețea tatuajelor. Pentru dispoziția bună a participanților se va îngriji DJ SELECT | Mc Belov și Dj Keshalot.

 

#8. Barbar Latino & RNB Night

gh8

Tot vineri vă puteți bucura de o seară electrizantă pe ritmuri de Salsa, Bachata, Kizomba, Raggaeton RNB. Intrarea este o sută de lei, în care sunt incluse două băuturi. Atmosfera va fi încinsa de American Cubaneză DJ Xtreme. Informații suplimentare găsiți pe pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente