Tinerii poeți din Moldova sunt invitați la cea de-a treia ediție a competiției Poetry Slam. Evenimentul este adresat tinerilor de diferite vârste.

Evenimentul va avea loc pe 12 mai 2017, iar gazda pentru această ediţie este Teatrul Spălătorie.

Concursul va consta din două runde: prima este pentru toți participanții, în a doua va fi votat finalistul. Concurenții trebuie să pregătească 2 lucrări.

Câteva reguli:

  • Acest apel se adresează doar tinerilor cu vârsta 18+;
  • Se accepta doar lucrări proprii nepublicate;
  • Se oferă maxim cinci minute pentru prezentare;
  • Pentru fiecare rundă se acceptă o singură lucrare;
  • Nu sunt tolerate mesaje rasiste, homofobe și sexiste.

Doritorii de a participa sunt rugaţi să se înregistreze până la data de 01 mai 2017. Puteţi scrie la adresa cultura@akzente.md, oferind următoarele date de contact: nume, prenume şi nr. de telefon.

Poetry Slam  este o competiţie ce se adresează amatorilor de poezie care vor să-şi recite public propriile textele într-o atmosferă informală. Publicul prezent  îşi asumă rolul de juriu, fiind cel care numeşte câștigătorul, de aceea este încurajat sa fie participativ.

Centrul Cultural German AKZENTE în parteneriat cu Biblioteca Municipală “B.P. Hașdeu” au organizat pentru prima dată Poetry Slam în primăvara anului 2016. În anul 2017, organizatorii își propun un Poetry Slam adresat tinerilor cu categorii de vârstă diferite pentru a asigura o concurenţă echitabilă potrivit vârstei.