Participă la o discuție deschisă cu doi profesioniști în IT și află cum îți poți clădi o carieră în domeniu

collage
Foto: Pavel Novac și Alexandra Harea

Cariera Mea, platforma de ghidare și orientare profesională a tinerilor în alegerea viitoarei cariere, organizează un eveniment dedicat descoperirii domeniului IT. Participanții vor avea oportunitatea să discute cu Pavel Novac și Alexandra Harea – doi profesioniști în domeniu.

Evenimentul are loc pe data de 25 aprilie, începând cu ora 16:00, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret Artico (str. Ștefan cel Mare, 169).

Invitații vor fi :

Pavel Novac, a absolvit Tehnologii Informaționale în FAF la CIM, UTM. Pasiunea pentru IT și video l-a adus în 2009 la UNIMEDIA. Astfel, acum încearcă să combine „jurnalismul” și tehnologiile informaționale. De asemenea este membru al echipei de organizare a evenimentelor TEDxChisinau.

Alexandra Harea, fiind  elevă visa să fie studentă la medicină, dar visele sunt vise, iar o analiză pragmatică a tuturor opțiunilor a făcut să  se regăsescă  în domeniul IT. Pasiunea pentru informatică, precum și abilitățile de comunicare, de învățare continuă, de analiză și organizare  au fost  cheia succesului în dezvoltarea profesională a Alexandrei, activînd la moment  ca QA Engineer, „Pentalog”.

Pentru a participa la eveniment, trebuie să completezi acest formular.

Mai multe detalii despre eveniment poți găsi pe pagina carieramea.com și pe pagina de Facebook a evenimentului.

18010654_634987370029990_3157058845300281277_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente