Ce bunătăți gastronomice ai ocazia să savurezi la primul picnic al primăverii, Mai Day

mai day

După un weekend de sărbători probabil că ți s-a făcut foame, așa că organizatorii „Mai Day” au hotărât să-ți povestească despre deliciile cu care te vei putea delecta la picnic. Astfel, pe 1 mai, la Asconi Winery în satul Puhoi vei avea ocazia să te alinți nu doar cu vin bun, dar și cu bucate tradiționale moldovenești și diverse bunătăți pregătite la grătar.

La primul picnic al primăverii vei putea alege din două zone gastronomice. Dacă vrei să savurezi bucatele mai retras, ferit de forfota sărbătorii, ești invitat la Curtea Crâșmarului. Aici vei găsi plăcinte cu brânză, varză și cartofi, ghiveci, afumături și sarmale, friptură cu mămăliguță, frigărui, cârnăciori și legume la grătar.

Iar dacă vrei să fii în mijlocul sărbătorii, ai la dispoziție o zonă de mese în aer liber – chiar în inima vinăriei și a activităților din program. Aici, pe grătarele încinse, bucătarii iscusiți îți vor pregăti frigărui și cârnăciori, fripturică, sarmale și tot felul de plăcinte delicioase.

Toți știu că după o masă copioasă se recomandă și un pic de mișcare. Iată de ce, ești invitat la cursuri de dans popular moldovenesc – joc, sârbă și horă. Spre seară vei avea parte de un concert incendiar cu Alex Calancea Band, RUPT și Guz, dar și o Disco-horă pe cinste!

Reține: 1 mai, 11:00, Asconi Winery, satul Puhoi – primul picnic al primăverii, Mai Day.

Biletele pot fi procurate aici, la vinăria „Asconi Winery” din satul Puhoi, dar și la numărul de telefon – 0788 51 155.

Costul biletelor:

Bilet pentru 1 persoană – „Pentru flăcău sau mândră” – 150 lei

Bilet pentru 2 persoane – „Pereche” – 250 lei

Bilet pentru grup de la 4 persoane și mai mult – ”Gașca veselă” – 100 lei/persoană

Primul picnic al primăverii Mai Day este organizat de agenția de relații publice și evenimente „PRofile” și Asconi Winery.

Mai multe informații găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente