După ce a scris mai multe cântece pentru vedetele din România, Irina Rimes a compus o piesă și pentru Karmen care începe primăvara cu un single nou care se numește „Minte-mă”. Cântecul a fost lansat cu videoclip oficial în regia lui Bogdan Daragiu și filmat tot de acesta.

Irina Rimes este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single a lansat-o în industria muzicală, dar i-a și adus titlul pentru debutul anului trecut și a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese la radiourile locale. Quantum Music, casa de discuri a artistei, a anunțat cu mândrie faptul că muzica Irinei Rimes va ajunge în toate teritoriile francofone, iar parteneriatul strategic pe care l-au semnat cu Universal Music France va contribui la dezvoltarea muzicală a proiectului.

Irina Rimes este cunoscută pentru piesele compuse pentru INNA „Cum ar fi?” sau Antonia „Dor de tine”, precum și single-urile proprii, Achi a produs „Bine” – What’s Up, are un featuring cu Antonia pentru piesa „Get Up and Dance” pe care a compus-o și produsă împreună cu Vlad Lucan – „Diggy Down”, „Tot mai sus”, „You Got It”.