(video) A fost lansat spotul oficial al primului picnic din această primăvară – Mai Day

asconi-winery-puhoi-moldova-2015-1-1024×683-1-1024×576

Primul picnic al primăverii, Mai Day, de la Asconi Winery, se apropie tot mai mult. Organizatorii au decis să-ți ofere ocazia de a intra în atmosfera de sărbătoare pe care o vei putea savura la Puhoi și au publicat spotul oficial al evenimentului. Deschide-l, apasă „play”, lasă-te dus de ritmurile incendiare și simte aromele îmbătătoare a vinului și bucatelor la grătar.

Îți reamintim că la primul picnic al primăverii Mai Day, pe lângă atmosfera deosebită, vei avea parte de un program bogat în activități pentru toate gusturile și vârstele. Târg cu obiecte de artizanat, masterclass-uri și jocuri cu vin, promenade prin vinăria Asconi, cursuri de dans tradițional și multe altele – toate le găsești la Mai Day, la pachet cu vin bun și bucate la grătar.

Ești așteptat la Mai Day împreună cu familia. La eveniment vor fi grădinițe pentru copii, unde educatoarele vor organiza jocuri pentru copiii de diferite vârste, îi vor învăța să decupeze și lipească diferite confecții în mod original, iar între timp, tu vei putea savura vinul aromat și friptura delicioasă.

Mai Day va avea loc la 1 mai, 11:00, Asconi Winery, satul Puhoi.

Bilete le poți procura AICI. Costul biletelor:
Bilet pentru 1 persoană – ˝Pentru flăcău sau mândră˝ – 150 lei
Bilet pentru 2 persoane – ˝Pereche˝ – 250 lei
Bilet pentru grup de la 4 persoane și mai mult – ˝Gașca veselă˝ – 100 lei/persoană

Primul picnic al primăverii Mai Day este organizat de agenția de relații publice și evenimente „PRofile” și Asconi Winery. Mai multe informații pe pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente