Șapte recomandări de evenimente la care să mergi în vinerea neagră, 14 aprilie

Flower Chimp1
Foto: trivia.id

Deoarece e vineri și e zi scurtă noi îți recomandăm șapte evenimente la care să mergi pe 14 aprilie. Evenimente la care să înveți ceva nou, să întâlnești persoane noi și altele la care să te distrezi. Enjoy!

#1. Leadership și Management în Arte

EVENT1

Art Labyrinth vă invită la un training ce vă va arăta pașii corecți în organizarea unui eveniment calitativ. Se va analiza procesul de creare și organizare a diferitor tipuri de evenimente (concerte, expoziții, jam-uri, masterclass-uri, licitații, seri de lectură…). De la design la promovare. Participanții vor învăța despre leadership, monitorizarea unei echipe, lucrul cu voluntarii, strategii de confortabilitate, managementul timpului și multe alte nuanțe necesare unui manager. Sunt așteptați toți doritorii, taxa de intrare este 30 de lei, iar pentru informații suplimentare accesați pagina evenimentului.

 

#2. Oscar și tanti Roz

oscar

Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în faţă, băiatul ştie că va muri, iar războiul lui împotriva tuturor izbucneşte inocent, pătimaş şi deznădăjduit. Singura care-i intră în voie este Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit poveşti moderne, adevărate lecţii de viaţă. Ea îi dă copilului ideea să trăiască fiecare zi ca şi cum ar fi zece ani şi-l învaţă să-i scrie epistole lui Dumnezeu ca să se simtă mai puţin singur. Aceste epistole sunt scrise într-un stil amuzant, copilăresc, însă deloc naiv. Sub expresiile jucăușe se ascunde drama, iar durerea se revarsă printre rânduri. Întregul spectacol este un vârtej de emoții amestecate: revoltă și resemnare în același timp, regret, iubire, speranță, durere, furie și înțelegere. Toate acestea se manifestă de multe ori asupra persoanelor din jurul lui Oscar, însă adevăratul destinatar este, de fapt, destinul. Detalii suplimentare găsiți aici.

 

#3. Spectacolul „Alex în Oraș!”

alex

Teatrul Tinerelor Talente vă invită la un spectacol educativ cu tematica Siguranței Rutiere. Intrarea liberă, iar detalii suplimentare găsiți pe pagina de facebook care este actualizată de organizatori.

 

#4. Movie Night The OA.

film

Art Labyrinth vă invită să vizionați împreună filmul The OA (titlul are mai multe semnificaţii ce nu pot fi trecute în revistă fără spoilere) este unul dintre acele seriale despre pe care mai bine nu încerci să le analizezi pentru că orice analiză este un teren fertil pentru detalii ce nu ar trebui ştiute înaintea vizionării. Povestea are atâtea straturi şi oferă atâtea informaţii ce aparent se contrazic, încât poate frustra spectatorul, recompensându-l în acelaşi timp cu atmosferă, mister şi imprevizibil. Asemănător păpuşilor Matrioşka ce apar într-unul din primele episoade, scenariul te manipulează perfect, oferindu-ţi informaţie exact în ritmul dorit de creatori, un ritm fascinant şi acaparator. Intrarea este 20 lei, iar pentru mai multe detalii accesați pagina de facebook.

 

#5. Hallelujah! Party time!

haleluia

Cei care doresc să se distreze în Vinerea Neagră sunt așteptați la Hallelujah! Evenimentul se începe la 22:00, iar la consola DJ va fi #THELIGHT, care va încinge atmosfera. Intrarea costă 100 de lei, în prețul căruia intră două băuturi. Informații suplimentare găsiți pe pagina de facebook.

 

#6. The best of R’N’B at MILITARY CLUB

militr

Fanii Rhythm & Blues sunt invitați la o seară cu hit-uri legendare în remixuri moderne. Intrarea este liberă, iar pentru detalii suplimentare accesați pagina de facebook.

 

#7. Miyagi x Endshpiel & Dj Meg

7

Fanii Miyagi, Endshpiel & Dj Meg sunt invitați la o seară incendiară, o vinere de neuitat. Detalii suplimentare despre eveniment găsiți pe pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente