Cumpărăturile devin mai plăcute cu Pay&Save! Bucură-te de promoția de primăvară

magazin 1

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, ce se apropie cu pasi grăbiți, echipa Pay&Save împreună MAIB dau startul unei noi promoții și anume – „Cumpărăturile devin mai plăcute cu Pay&Save”.

Promoția se va desfășura în perioada 10 aprilie – 10 mai și va consta în faptul ca, toți clienții care vor achita cu cardul bancar MAIB și vor tranzacționa cea mai mare sumă în rețeaua magazinelor „Fourchette”, „Fourchette Gourmet” sau la alimentarea transportului auto la stațiile peco și anume „Tirex-Petrol” au șanse să câștige unul din cele 8 certificate cadou în valoare de 700lei.

Pay&Save a lansat această campanie promoțională – „Cumpărăturile devin mai plăcute cu Pay&Save” de fidelizare a clienților în colaborare cu Moldova Agroindbank.

promotia de primavara

În fiecare zi oamenii fac cumparături în centre comerciale și își alimentează automobilele în stațiile peco. Achitând cumpărăturile cu cardul de la Moldova Agroindbank în magazinele Fourchette, Fourshette Gourmet și alimentând automobilul în stațiile Tirex-Petrol, acum pot fi de două ori mai plăcute, căci pe lângă premiile din cardul companiei, clienții primesc și cash-back garantat. Acum cumpărătorii vor cunoaște la ce magazine și stații peco se pot adresa.

Pay&Save – este un program de loialitate destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Achitând cumpărăturile cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save, clienţii primesc cashback garantat la fiecare plată.

Lista completă a partenerilor Pay&Save, precum şi cashbacak-ul oferit de fiecare companie poate fi găsită la adresa de aici.

Mai multe detalii referitor la Campania promoţională găsiţi la Serviciul Call Center: (067)66-00-26. www.paysave.md

Taguri: #Pay&Save
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente