Cine sunt voluntarii creativi ai Guvern24 și cum poți să devii și tu unul dintre ei

17902647_1324561370959157_1408790679_o

Echipa Guvern24 a creat o comunitate de voluntari creativi. Aceasta reunește persoane de orice vârstă, rasă și religie, din Moldova sau orice altă țară, care își dăruiesc timpul și abilitățile creative persoanelor interesate o dată sau de multiple ori (sub formă de ateliere, lecturi etc. sau o serie de mai multe asemenea activități) complet gratuit, acționând pentru și în numele Guvern24. Iată cum poți deveni și tu unul dintre voluntari.

Ideea voluntarilor creativi ai G24 este crearea unei rețele de oameni care sunt conștienți de existența Guvern24 ca o platformă locală de crowdfunding, cu ajutorul căreia comunitățile fac o schimbare spre bine în viețile persoanelor individuale sau în cele ale unor regiuni întregi.

Misiunea unui voluntar este:

# să atragă atenția asupra Guvern24.md;

# să atragă atenția localnicilor asupra posibilităților platformei: de a dona bani, timp sau competențe profesionale;

# să informeze populația și să răspundă la orice eventuale întrebări legate de misiunea platformei, procesul de donare, impactul platformei etc.

Un voluntar creativ străin al G24 este o persoană care nu este rezidentă a Moldovei, care a vizitat țara sau este dispus/ă să o facă, care a auzit de Moldova din orice sursă și se simte conectat/ă cu această țară, dorind să contribuie la bunăstarea ei. Voluntarii creativi străini ai G24 își donează timpul și competențele creative, gratuit, pentru și în numele Guvern24, în țara în care el/ea locuiește sau călătorește.

Voluntarul creativ din diasporă este un membru al diasporei moldovenești, care împărtășește aceleași idei, principii, valori și misiune și contribuie în același mod ca cel descris în paragraful de mai sus.

Oricine se poate înscrie pentru a deveni un voluntar creativ al Guvern24, să organizeze un eveniment gratuit în numele Guvern24, cu ideea și misiunea descrise mai sus. Orice voluntar creativ al G24 și orice eveniment organizat de el/ea va fi considerat un erou (ambasador) al Guvern24, menționat cu mulțumiri speciale pe pagina web a „Voluntariatului creativ Guvern24”.

Pentru a deveni Voluntar Creativ al Guvern24 expediază la adresa [email protected] un email care va conține intențiile tale, ce te motivează să participi în program și cu ce poți contribui la succesul voluntarilor creativi.

Voluntarii sunt bineveniți să-și provoace deschis prietenii și colegii cu ajutorul rețelelor de socializare, ca ulterior aceștia să se alăture și să contribuie în același mod.

 

17887561_1324591657622795_1835892627_o

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente