(video, foto) Programul AU PAIR: Călătoriile și posibilitatea de a locui și studia în Germania sunt tot mai accesibile!

diez poze (5)

Mulți tineri din Republica Moldova își doresc să viziteze țările europene, bogate nu doar prin istoria și arhitectura sa, dar și prin o mulțime de oportunități promițătoare pentru cei ambițioși. Deseori însă, în drumul spre realizarea visului apar obstacole, cum ar fi lipsa de bani sau teama de a merge într-o țară necunoscută.

Programul Au Pair Germania este un organizator de încredere al schimbului cultural internațional între țara noastră și statul  progresiv german. Scopul programului – de a stabili relații de prietenie între cele două țări și de a permite tinerilor noștri să cunoască Europa din interior, să-și facă prieteni din întreaga lume și chiar să obțină studii sau job în Germania.

Esența programului: Participantul la program vine într-o familie germană, care îl primește ca pe un membru al familiei și este tratat în mod corespunzător.

buton_ro

În decursul unui an de aflare în Germania, participantul se bucură de toate benecifiile traiului în familia gazdă, care îl asigură cu acomodare deplină în casă, asigurare medicală și implicare în toate activitățile familiale. AU PAIR-ul ajută familia cca cinci ore în zi în îngrijirea și supravegherea copiilor.

 

aupair colaj

Paralel, participantul la program frecventează cursurile de limbă germană, călătorește, se distrează și savurează viața germană din contul banilor de buzunar primiți lunar din partea familiei gazdă.

„Prin ce imi este avantajos programul?“ – se întreabă majoritatea tinerilor. Și nu e de mirare, mai ales că portalurile specializate și platformele de socializare sunt pline de oferte de muncă în străinătate. Dar nu toate aceste organizații pot oferi următoarele avantaje:

  • Garanția siguranței participanților la program, bazată pe verificarea minuțioasă a familiilor gazdă, monitorizarea ulterioară a participantului în familie, și pe experiența de un deceniu în programul Au Pair;
  • Minim investiții, care se recompensează în primele trei luni de aflare în Germania – după sosirea în țara gazdă, toate cheltuielile casnice sunt suportate de noile „tutele”. În plus, ei asigură participantul la program cu bani de buzunar pe care el îi administrează la discreția sa;
  • Studierea limbii germane rapid – datorită aflării în mediul de vorbire și frecventând cursuri în țara gazdă, veți învăța limba străină atât de bine, încât veți fi practic imposibil de distins de un neamț.
  • Posibilitatea de a călători cu cheltuieli minime – sistemul de zboruri low-cost dezvoltat în Europa, face posibilă vizitarea unei țări vecine cu un buget de 20 de euro, iar participanții Au Pair, beneficiind de un sistem de reduceri echivalent cu cel al studenților, își deschid ușile către locațiile culturale și de divertisment cu o reducere de până la 70%. Deci, să nu vizitați ceva este practic imposibil!
  • Posibilitatea de a obține studii gratuite într-o Universitate din Germania și de a face stagiere în cele mai mari companii germane. Mai merită să menționăm că acestea deschid orice uși unui tânăr specialist într-o carieră internațională, iar în Moldova veți fi de neprețuit!

 

colaj 2

National Au Pair Center numără mii de participanți care nu au ezitat să devină membri ai comunității europene, nu ezita și tu! Click pentru a te înscrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente