Recomandare #diez: 5 jocuri de societate potrivite pentru a-ți umple timpul liber

games

Sunt mii de metode de a-ți umple timpul liber, iar atunci când ești cu prietenii și familia jocurile de societate pot fi o metodă fascinantă pentru a vă relaxa împreună și a petrece timpul frumos.

Mai jos am selectat câteva jocuri de societate care îți pot fi de folos la o petrecere, în vacanță sau pentru o seară în familie:

#1. Dixit
Dixit este un joc de cărți ilustrate cu imagini neobișnuite, jucătorii primesc 6 carduri pentru ca mai apoi să selecteaze un card care se potrivește cu un titlu sau istorie sugerată de „povestitor“, încercând mai apoi să ghicească care este cardul „povestitorului“.

Nr. de jucători de la 3 până la 6
Vârsta 8+

17886947_10208736113588103_1209478232_o

#2. Uno
Fiecare jucător primește 7 cărți, mai apoi este extrasă o carte pentru a începe jocul. Primul jucător trebuie să potrivească cardul de la suprafața fie prin număr sau culoare. Țelul jocului este să ramâi fără carți de joc.

Nr. de jucători de la 2 până la 10
Vârsta 7+

uno

#3. Coloniștii din Catan
Este un joc de strategie în care jucătorii colectează resurse și le foloseasc pentru a construi drumuri, așezări și orașe în drumul lor spre victorie. Mapa jocului este variabilă, ceea ce face fiecare joc diferit de altul. Catan nu este doar un clasic al domeniului, este un adevărat fenomen de proporții planetare.

Nr. de jucători 3-4
Vârsta 8+

catan-image

#4.  Ticket to Ride
Este un joc de strategie al cărui scop este construcția și administrarea căilor ferate din America de Nord. Jocul este parte din seria Days of Wonder, dedicată întregii familii.

Nr. de jucători 2-5
Vârsta 6+

img593-1470201529

#5. Jungle Speed
Fiecare jucător primește un nr. egal de cărți. Un cilindru de lemn sau plastic numit Totem este plasat în centrul mesei, echidistant față de toți jucătorii. Jocul constă în a potrivi cărțile identice și în caz de potrivire de a lua Totemul cât mai iute.

Nr. de jucători de la 2 până la 15
Vârsta 6+

800px-Jungle_Speed

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente