Margarita, o fetiță de trei ani, are nevoie de ajutorul nostru

19509552_1491635204.5915
Foto: Caritate.md

Margarita, o fetiță de trei ani din Chișinău, a fost diagnosticată cu tumoare pe creier. Familia are nevoie de 22,5 mii de dolari pentru o operație urgentă, care urmează să fie efectuată de un neurochirurg din Turcia.

„Mă numesc Oxana Dabija și de trei ani sunt mama gemenilor Ion și Margarita. Am crescut fără mamă de mic copil, iar acum viața ne pune la o grea încercare… O banală consultație la neurolog s-a transformat într-o durere imensă pentru familia noastră. Margarita și Ion sunt gemeni și s-au născut perfect sănătoși. Acum însă micuța mea a fost diagnosticată cu tumoare pe creier… Timpul este foarte scurt pentru Margarita, de aceea urgent trebuie de operat. Din păcate, această operație nu se poate face la noi în țară din lipsa utilajelor necesare: neuro navigație și RMN intraoperator. Medicii ne dau maximum două săptămâni la dispoziție pentru a fi operată, e nevoie să fie operată urgent. Viața puiului meu este în pericol și îngenunchez în fața voastră să ne ajutați. 22.500 de dolari costă acestă operație și nu ne ajunge nici câțiva ani ca să colectăm suma… Domnul chirurg Talat Kiris din Turcia a acceptat să ne opereze fetița. Operația va fi una tare complicată, dar medicii ne dau mari șanse ca puiul nostru să se facă bine… Timpul este preșios și fiecare minut contează pentru micuța noastră Margarita… Vă implor ajutați-ne să ne salvăm fetița”. Acesta este mesajul mamei Margaritei, plasat pe platforma de colectare de fonduri caritate.md, unde până în acest moment au fost adunate aproape 7,5 mii de dolari.

Bani pot fi donați și pe platforma gofundme.com, unde până în prezent s-au adunat peste 4,5 mii de dolari.

Pe lângă cele două platforme de colectare a banilor, prezentate mai sus, cei care vor să o ajute pe Margarita o pot face:

Prin SMS:

Expediază un SMS cu conținutul „margarita” la:

9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Prin telefon:

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Prin transfer bancar sau depunere la bancă:

MD83VI000000223371124987 | EUR | nume Dabija Valentin
MD73VI022331210001134 | MDL | nume Dabija Valentin

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente