După absolvirea celor 12 clase, majoritatea promoțiilor închiriază o sală mare, cu mâncăruri alese și dansuri până dimineața. Generațiile actuale însă nu mai vor să se conformeze acestor obiceiuri costisitoare și banale. Noi vă recomandăm 10 idei prin care vă sugerăm cum poate fi înlocuit balul de absolvire.

#1. Excursie într-o țară exotică

Fiindcă Wizzair are zboruri ieftine din Chișinău, absolvenții au posibilitatea de a pleca într-o vacanță captivantă cu sightseeing și experiențe extraordinare.

thailand-40160182-1482924456-ImageGalleryLightboxLarge

#2. O noapte la karaoke

Orașul Chișinău nu duce lipsă de cluburi de noapte și Karaoke. Elevii au o alegere nelimitată de localuri care le vor oferi o noapte de neuitat. Unele dintre acestea pot fi Voice Club, MuzCafe, Pink Martini și altele.

Retro microphone on stage in restaurant. Blurred background

#3. PROM în sala de sport

O alegere neobișnuită pentru Republica Moldova, însă destul de întâlnită în SUA. Un bal de absolvire cu tentă americană și cheltuieli reduse poate lăsa amintiri la fel de intense ca și în urma unui bal obișnuit.

prom

#4. Plimbare cu vaporul pe Nistru

Durata plimbării este o zi și începe la ora 9 dimineața. Autocarul care va transporta absolvenții la Nistru va porni de la Circ și prețul pentru toată ziua va fi de la 250 la 400 de lei.

Prețul include:
– transport tur retur (autocar);
– discotecă în aer liber + dj;
– program animațional (cu participarea dansatorilor, actorilor, muzicanților + surpriza zilei – un interpret autohton vestit);
– servicii foto profesioniste;
– timp liber, picnic pe malul Nistrului;
– bună dispoziție.

20150502073511214

#5. Excursie pedestră cu înnoptare sub cerul liber

O destinație interesantă ar fi Țâpova, unde elevii ar putea ajunge cu autocarul și ar putea petrece o seară sau două sub cerul liber.

maxresdefault

#6. O sesiune de paintball

Commando Paintball Club este unul dintre cele mai mari cluburi care oferă sesiuni de paintball. Clubul este situat într-o zonă pitorească, cu aer curat și peisaje magnifice. Locația este alături de drumul național M 14, direcția Bălți, la doar 14 km de Chișinău. Terenurile de joacă se întind pe o suprafață de 3 hectare. Întreg teritoriul clubului este bine amenajat, atât pentru luptă, cât și pentru odihna în sânul naturii.

dubai-paintball-6

#7. Petrecere în stilul anilor ’20

Un bal este ceva captivant, însă un themed party o să lase impresii frumoase și poze interesante.

3864-1240x744

#8.Un foc de tabără cu povești și amintiri undeva în câmpul liber

DSC_0197

#9. Un movie-maraton care va dura o noapte întreagă

festive-activity-christmas-film-movie-marathon-with-popcorn-and-candy-canes

#10. Tur cu balonul cu aer cald

A brightly colored hot air balloon with a sky blue background