Depune scrisoarea de motivare pentru a lucra la Summer School USA și poți câștiga între 6 și 10 dolari pe ora de lucru

consil1

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova recrutează traineri, tutori, antrenori și asistenți pentru o tabără de vară: Summer School USA.

Tabără va avea loc la Chișinău în perioada 7 Iulie – 4 August 2017.

La tabără vor veni tineri cu vârsta curpinsă între 15-17 ani din Europa de Est și Asia Centrală, care imediat după finalizarea taberei vor pleca să studieze în Statele Unite ale Americi în cadrul mai multor program de schimb academic.

Conceptul acestei tabere este de a crea o atmosferă tipică de școală americană. Pe lângă obiectele obligatorii pe care tinerii vor trebui să le frecventeze, aceștia vor putea să își aleagă să ia lecții de finanțe, biologie, teatru, psiholigie.

Doritorii de aplica pentru una din pozițiile enumerate mai sus nu sunt obligați să aibă experiență în domeniile date. Toate sesiunile vor fi doar în limba engleză.

Dacă:

#. Ai lucrat sau ai studiat în SUA?
#. Ai dori să ajuți alți tineri să se pregătească să plece în SUA?
#. Vrei să te dezvolți ca trainer sau antrenor?

Iar răspunsul tău este „da” pentru toate aceste întrebări, atunci așteptăm scrisoare ta de motivație la adresa [email protected] până pe data de 21 aprilie, include în titul mesajului „Summer School”.

Condiții: 2-6 ore pe zi, 6-10$ per oră.

consil2

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova este o organizație internațională nonprofit care promovează schimbul de experiență profesională și academic între SUA și Republica Moldova. Misiunea organizației este consolidarea independenței și dezvoltării democratice prin învățământ internațional și cercetări avansate, promovând spiritul de liderism și profesionalism în colaborare cu partenerii guvernamentali și non guvernamentali locali.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente