(video) Ignite Chisinau: Maia Sandu despre cum e să vrei să urci Everestul și să faci hiking în Peru

DSC_9584
Foto: Sergiu Brînză

La 7 aprilie, ora 19:00, la Centrul de Excelență „Tekwill” 20 de eroi ai ediției Ignite Chișinău „After Hours” au încercat să inspire oamenii din Moldova cu hobby-urile pe care le au. Echipa #diez a selectat câteva din aceste discursuri.

Maia Sandu a venit la Ignite Chisinau să vorbească despre călătorii, și mai ales pasiunea de a face hiking. Maia Sandu a fost în 37 de țări, și a ales să vorbească despre experiența sa din Peru. Despre răul de altitudine, ceaiul din coca și Machu Picchu ascultați în discursului Maiei Sandu.

Iar pentru următoarea destinație, Maia Sandu se gândește să escaladeze Everestul.

Întreg evenimentul îl puteți vedea pe Privesc.eu.

Ignite After Hours este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Evenimentul Ignite Chișinău „After Hours” este posibil datorită ajutorului generos din partea partenerilor iHUB, Tekwill, Endava și partenerilor media.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente